Babyy_1 Kizlar sırt üstü yatınca kalp atışını hissedebiliyorum ama sanki 3 gündür hareketleri yavaş gibi hafif hissediyorum bu normal mi ? (Çikolata da yedim, soluma da yattım, dinlendim, aç değilim, su da içiyorum)
cakebabe Babyy_1 şimdi post açtım bende 37+5 dün geceden beri sadece dürtünce ufak bi tekme atıyor o kadar devam ederse hastaneye gideceğim içim rahat etmiyor
Alparslanmom__ Babyy_1 bndede öyle oluyor yerleri daraldığı için doktorum normal demişti herzaman aynı hissedecen diye bişey yok günde 10 defa hareket etse de yeterli diyordu bnde erkek anasiyim😊👼
Betul-97 Babyy_1 Önceki gibi çok hareketli değil ama kızım bir dayanıyor canımdan can götürüyor bazen. Gün içerisinde illa hissediyorum ama hareketlerini özellikle akşamları
Babyy_1 Betul-97 Gün içerisinde ben de hissediyorum ama eskisi gibi guclu ya da net degil hafif olunca birde zaman daralinca tedirgin oluyor insan
Babyy_1 cakebabe Evet evet bende de aynı şekilde işte hani kalp atışını da hissetmesem tamam dicem de onu da hissediyorum çok şükür. Giderseniz bana da haber eder misiniz doktorun ne dediğini
Yzgl 38 haftaya girdik bende kaç gündür öyleyim yerleri daraldığı için sanırım cumartesi kontrolüm var sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin İNŞALLAH Rabb’im ❤️
Babyy_1 Yzgl Amin insallah. umarim sadece yerleri daraldigi icindir baska bir sorun olmasın da Allah korusun
sb17 Babyy_1 36+4’te bende de zayıflamıştı, hissetmiyorum diye doktora gittim. Ama hareket ediyormuş, sadece ben sert hareket beklediöim için yavaş hareketlerini hiç hissetmemişim, doktorum elimi koyup bakmamı söyleyince anca öyle hissedebildim. Siz de öyle deneyin, hareketleri zaten yerleri daraldığı için yavaşlamıştır
Babyy_1 sb17 Zaten elimi koyup hissedebiliyorum anca o yüzden hafifledi diye bahsettim. Önceden elimi koymama bile gerek kalmıyordu şimdi arada durtmem gerekiyor hareketlensin diye
sb17 Babyy_1 aynen bende de öyleydi, koymasam da hissediyordum, artık pek o kadar değil, doktorum normal demişti benim. Sadece benimki biraz tenbel galiba, bir ara doktorum kontrol altında tutmak lazım demişti, çok şükür somuncu nst’de bir sorun çıkmadı
Babyy_1 sb17 Çok sevindim bir sıkıntı çıkmamasına. Galiba bziimkisi de biraz tembel bir tarafını kimildatmak istemiyorum 😀
DidemUmut Babyy_1 37+6 yim bende bu sabah gittim doktora iki gündür en ufak bi hareket bile hissetmedim karnım sertti çok korktum ama çok şükür kötü bişey yoktu kalp atışını duydum suyuda iyi dedi doktor yemek yedikten sonra soluna yat elini karnına koy dedi en ufak bir kıpırdama bile hareketten sayılır dedi
Babyy_1 DidemUmut Çok şükür iyi olmanıza sevindim ☺️ doğsa da gözlerimizle net görsek bu şekilde korku, merak içinde kalmasak yaramaz tosbalar ☺️
DidemUmut Babyy_1 Allah razı olsun aynen doğsalarda içimiz rahatlasa Allah hepimizin yardımcısı olsun