zgeDenizKaramanAtmaca merhaba kızlar denizli de doktor önerilerinizi alabilir miyim hem devlette hem de özel hastanede?
Ballkupu zgeDenizKaramanAtmaca odak hastanesinde Muhammet gocmen var devlette mubetcel ocak ikisi de cok iyi doktorlar
Defne03 Odak hastanesi Muhammed göçmen başlarda ona gidiyordum şimdi devlette Buğra Şahin’e gidiyorum
zgeDenizKaramanAtmaca Defne03 denizli devlette mi nasıl memnun musunuz? babaları alıyorlar mı içeriye ?
Defne03 zgeDenizKaramanAtmaca zgeDenizKaramanAtmaca Hayır almıyorlar çok memnunum birde Timuçin kurtuluş onuda çok övüyorlaf
reyrey12 çağrı güven var özel klinik oraya gidiyorum memnunum, bir de filiz saylan’ı duydum ondanda memnun kalanlar olmuş
zgeDenizKaramanAtmaca reyrey12 Ben bugün yeşim oranlıya gittim iyi bir doktora benziyor daha detaylı olrak görüşmedik ama sevdim kadını
Yasemin_emir Odak hastanesi Zeynep ceren çerçiye gıdıyorum.2 hamilelik takibimi ve doğumumu gerçekleştirdi,3.çocuğuma hamileyim yine gidiyorum çok memnunum..
Kelebekk_ Yasemin_emir şuan zeynep hanımın muayene ücreti ve kan tahlilili ücreti ne kadar? Yardımcı olur musunz
Yasemin_emir Kelebekk_ muane ücreti 975 ₺ tahlil ücretlerini bilmiyorum sağlık ocağında tahlil yaptırıp sonuçları götürüyorum
Asilalp Ballkupu Mübetcel ocak çok beğeniliyormuş ama odaya 4 hasta birden alması bence çok doğru değil diğerlerinin yanında ne soracağını da unutuyor insan, Servergazi de Elif baş eğmez
ezgi-tekes7 Odak Hastanesi Muhammed Göçmen e gidiyorum 2 haftam kaldı çok memnunum kendisinden tavsiye ederim