Zuleyha_18 littlechick canım bebeğin nasıl oldu değişiklik var mı?? Güzel haberler verirsin inşallah 🥰🫶🏽
Zuleyha_18 littlechick uyguladıkları kök hücre tedavisi ne zaman sonuç verecek ?? dualarımdasın inşaallah toparlayacak 🤲🏽
littlechick Zuleyha_18 sonuç verip vermeyeceği kesin değil malesef. İnşallah iyi gelir.. doktor 1-2 hafta beklememizi söyledi. Allah razı olsun canım
Melekabdullah littlechick kilosu nekadr oldu canim herhangi bir skinti yasadimi entubelikten ciktimi Rabbim sifa versin insaAllah Hafta olarak 29. Hafta ben 26da yapmistim
littlechick Melekabdullah 1,5 civarı kilosu şuan hala entübede. Verilen ilacın etki etmesini bekliyoruz bakalım. Senin bebeğin nasıl iyidir inşallah
Svl2109 littlechick rabbim yardımcın olsun kaç haftalık doğdu kilosu falan iğne gebelikte yapmadın mı
littlechick Svl2109 amin inşallah canım. 29 haftalık doğum yaptım ciğer geliştirici yapılmıştı ama etki etmemiş sanırım
Melekabdullah littlechick elhamdulillah canim bebegim iyi ayagimda salliyorum sian Rabbim sanda tez zamanda kavusmayi nasip etsin
Melekabdullah Kilosu iyi ama canim toparlar en kisa zamnda insaAllah benim bebegim 1300e ulastiginda artik kilo aldirmaya basladilar
littlechick Sadeceanne2 bekliyoruz canım doktor 1-2 hafta bekleyelim dedi. Etki edecek mi etmeyecek mi belli değil bekleyip görücez