SenHepMercimekOlarakKalacaksin ysmlvt teşekkürler🌸 bisey merak ettim mesela bizim ilk cocugumuz erkekti. Simdikinin cinsiyetini bilmiyoruz daha. Smdi neye gore kiz oldu sonuc?
ysmlvt SenHepMercimekOlarakKalacaksin kan değişimi denen bir olay, çoğu kişide doğru çıktı 1-2 kiside yanlıs cıktı çevremde kime yaptıysam hepsi doğruydu ☺️ internetten araştırabilirsiniz hesaplaması kolay ama burdan anlatmak zor💓🙏🏻
Abdulmenap ysmlvt bu uygulamayı anlatmışsınız baktım da biraz bunda erkek çıkmıyor mu ben mi yanlış hesapladım acaba 😊
Abdulmenap ysmlvt kimlikte Temmuz ayı ama gerçekte eşimde mart ayında doğmuş 😅 bu çocuk kız da olabilir erkek de bence 😅😂
SenHepMercimekOlarakKalacaksin ysmlvt arastirdim dogruluk payini bilmiyorum ama ilk cocuguma gore hesapladim erkek cikti (dogru). Simdi de dediginiz gibi kiz cikiyor insallah dogrudur🌸
annembebegim ysmlvt merhaba bana da bakar mısınız 🌸 Anne doğum tarihi: 26.08.1996 Baba doğum tarihi: 27.04.1986 Son adet tarihi: 8 Mayıs 2024 (yani Mayıs ayında gebe kaldım)
Rabiya2422 Beyazmelekkk İnanın çok karışık kız ve erkek aynı oranda gibi ben kız hissediyorum ama bilmiyorum gen testi yaptırdık haftaya sonuç gelicek o zaman öğrenicem 🙏 sağlıklı güzel haberleler alalım da
Beyazmelekkk Rabiya2422 inşallah canım tabi ki öncelik sağlıklı olması. Sonuç gelince bana yazar mısınız merak ettim
Altnftm Zeh123 forum yazan yere girdiğinde sol üstte üç çizgi var ordan resim yükleye basıp yapabilirsin 😊