Semaaycl Whitecolour devlete gittiğim için vermediler ama 2 hafta sonra gittiğimde isteyim o zaman 7-8 haftalık olacak
Bo16 Benim yuvarlak kese bebek sağda erkek ama herkes 6 haftalikken kız demişti keseden dolayı o pek tutmuyor 6 hafta sonra Allahin izniyle öğrenirsiniz inşallah Allah cümlemizin çocuğunu kucağımıza almayı nasip etsin
[silindi] Bo16 keseyle tahmin etmek çok yanlış çünkü doktor bastırdırdıkca yada serbest bıraktıkça kesenin şekli zaten değişiyor ama Ramzi teorisine göre yorum yapılabilir sizin oğlunuz vajinal ultrason da mı sağ altta duruyordu ?
[silindi] SancarMom teşekkür ederim 💗 öğrendiğimde haber veririm 🥰 siz neye göre yorumluyorsunuz vajinal sağ olunca erkek sol olunca kız vs diyorlar
Esrakzly Beyazmelekkk bu haftada cinsiyet tahmini olmaz diye biliyorum birde 6 artı kactasin bana böyle ultrason fotografi vermediler haftaya gel net görülür şuan birsey görülmez dedi doktor
SancarMom [silindi] kese ve bebeğin yerleşimine göre tahmın ettim ben 🙏🏻 kendi zamanımda tahmınlere yonelık bakıyordum öyle hissiyat gibi düşünelim istediğiniz olsun 🫶🏻
Beyazmelekkk Simasu14 herkes erkek yazmış ama sanmıyorum ya erkek olacağını nedense kız hissediyorum . 3 yaşında bir kızım var bakalım erkek olsa tabi güzel olur iki duygu bir arada. Ama bana nedense kız gibi geliyor.