Canlarım sabah uyandım kasıklarımda aşırı baskı var tuvalete 3 5 dakika da bir gitmeye başladım derken öğlen büyük tuvaletim var gibi kalçam ağrıyor giriyorum ama yapamıyorum. İshal olacak gibi karnıma ağrı giriyor ama tuvalete gidiyorum bir şey yok. Bu sürekli devam etti. Hatta annemlerle şakaştık bugün doğurucam vs diye. Akşam oldu balkonda kızımın hediye dağıtmalıklarını yapıyorum. Ağrılar 4 dakikaya düştü ama geliyor gidiyor hemen dedim ben duşa giriyorum. Çıktım ağrılar da değişiklik yok. Taksiyi aradık şans eseri arabamız sanayide. Taksi de yarım saat sonra geldi o sürede tuvalette oturdum sancı geldikçe sallandım dairesel hareketler yapmaya çalıştım. Taksi geldi arkadaşım vardı ona dedim belimi ov. Ova ova hastaneye geldik. Giriş yaptım hemen açıklığa bakıldı 10 cm ebe daha gelmeseydin dedi bende dalga geçtim taksi anca geldi diye. Hemen doğuma alındım. 22.55 de girdiğim doğumhanede 23.24 de bebeğine kavuştum. Şuan yanımda uyuyor mis kokulum. Bu süre de herhangi bir şey yapmadım sancı gelince yatmadım evde çekmeyi tercih ettim süre azalınca gittim. Evde de yatmadım hiç. Ayrıca suni sancı almadım. Bir yerde ıkınmada hata yaptım bir kaç dikişim var. Rabbim e şükürler olsun sağlıkla evladıma kavuştum. Hatta ben geldiğimde sezeryan vardı benim doğumum başladığı için sezeryanj benden sonra aldılar. Suyum kanamam olmadı sadece kendi ağrım vardı. Hepinize de dua ettim. Rabbim su gibi kolay kısa süre de doğum nasip etsin ve sağlıkla evlatlarınıza kavuşun inşallah ❤️