Mervercan Merhaba kızlar bugün karnımda sancı ve ishal şikayetleriyle acile gittim ve bebeğimin kafasının aşağıya döndüğünü Doğum için hazırlandığını hatta bendeki sancının Doğum sancısı olduğunu ancak açılmamın henüz olmadığını öğrenip o şoklla evime geri geldim ben daha 29 haftalığım ve erken Doğum riskim felan yoktu bugüne kadar herşey normaldi ne oldu böyle birden anlamıyorum 😔 sizcede erken değilmi dönmesi için offf ilk hamileliğim zaten çok korkuyorum bide şimdi erken mi doğacak korkusu aldı beni 🤷🏻♀️🥺 böyle bi durum yaşayan varmı aranızda 🤷🏻♀️
sonsuzmasalim Mervercan bende 21 haftalikken döndü bile 😅 doktorum daha yeri var baya döner dedi ama dönmedi o pozisyonda kaldi. 38 haftalik oldum hala gelmedi oglum🙈
Janset2105 Baş aşağı dönmesi erken Doğum riski oluşturmaz açılma felan yoksa korkmanıza gerek yok bence zaten 30 lu haftalardan sonra alanı daraldığı için dönmeleri zor oluyor şimdiden dönüp pozisyon alması siZin için artı bişey tabiki risk yoksa. Sancılar da yalancı sancı olabilir benim 36 haftamda çok fazla sancım çıktı nst de 37 de hiç çıkmadı mesela. Sağlıkla zamanında kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallah ☺️☺️