Belirsizz burda doğum hikayelerini okuduğumda sezaryene karar vermiştim ben ameliyat anını çok güzel anlatıyordu birçok kişi. Benimki travma oldu çok zordu iğne yapıldı hissediyordum ayaklarım hareket ediyordu doktor oynatabilirsin dedi sıkıntı olmadığını söyledi kestiğini hissettim hissediyorum dedim. Doktor inanmadı bir daha kesi attı bir de parmağı ile dokundu ayırt edince bekledi tabi uyuşuyorsunuz az çok canlı haldeki kesilme kadar acı vermedi. Neyse doğum anında buradaki arkadaşlar sohbet ettiğini falan yazmışlardı bırakın sohbeti çene kaşlarıma hakim olamadım öyle bir titriyordum ki ameliyattan çıktıktan sonra bile konuşamadım. Eve geldim ilk 1 hafta çok iyiydim kontrolde doktor bile dedi sezaryen olmuş gibi değilsin çabuk toparlamışsın diye. Ondan sonra zehir oldu bana iğnenin ağrısı başıma boynuma vuruyordu kahve içince rahatlıyor. Kabızlık başladı lavmanla zor kurtuldum 15 gün tuvalete çıkamadım (hala ara ara zorlanıyorum 2 ay oldu) derken dikişimden sıvı falan da geldi çok şükür enfeksiyon değilmiş kısacası gebelik döneminde bile doğunca ikinciyi yapacağım diyen ben bir daha çocuk düşünmez oldum 😂 bu surec bana özeldi herkeste aynı olacak diye bir şey yok.