Suleguzel Havalar çok sıcak malum kısa kollu giydirsem aklım kalıyor bebek daha uzun giydirsem ter içinde kalıyor. İncecik güzel ne giydirebilirim var mı öneri
1bebe1meow Suleguzel zıbın çorap ve müslin örtü … bu sıcaklarda başka bişey mümkün değil iç ateş geçirir terleyecek şekilde sakın giydirme çorap oldumu gerisini önemli değil 👼🏻🌼
Rabiul Suleguzel bebeğim 15 günlük üstüne zıbın ayağında çorap üstüne de müslin örtü örtüyorum o kadar kısa kollu giydirince ter içinde kalıyor askılı giydiriyorum
BabyAta Suleguzel 3 ay 7 günlük kısa kollu zıbın veya askılı zıbın üzerine incecik muslin(ben örtüyorum o acıyor gerçi durmuyor üstünde 😂) çorap falan yazmışlar asla giydirmem yatarken kan dolaşımını etkiliyor hiç gerek yok hava 30 derece evler çok çok sıcak yani
Satisati Siz nasıl yatiyorsanjz onuda öyle giydirin usudugunu ensesinden ve göbeğinden bilirsiniz bu sıcakta giydirseniz terler ter sırtında sogursa o zaman hasta olur zıbın ince örtü kâfi
Retjza Bebeğimiz olduğu için klimayı açamıyoruz geceleri, o nedenle sadece zıbın. Müslin örtü de örtmüyorum. Sadece zıbınla bile gayet sıcak bebeğim.