[silindi] Ayna34558484848 instagramda ki sayfalar mı baktı ? Banada 3 sayfa kız dedi 2 sayfa erkek dedi Ramzi teorisi erkek Çin takvimi erkek ama o bakan 3 sayfa çok net kız dedi bide burda Azeri iki bayan var onlarda baya iyi hesaplıyor herkesi biliyor bana da kız dediler kafam karıştı 😂
Simasu14 Ayna34558484848 ilkinde kız çıktı kızım oldu. İkincisinde erkek çıktı oğlum inşallah olacak😇
Kubraalp67 Çin takvimi de yüzük testi de yapılacak olan ne varsa yaptığımda hep erkek çıkmıştı ama kızım olacak tutmadı hiçbiri 😁
payidar Benim oğlumda tuttu şimdi ikinci gebeliğim 12 de kıza benzetti 14 de erkek dedi çin takviminde kız çıkıyordu. Ramziye göre erkek. Yarın kontrolüm var inşAllah sağlıklıdır bebişim aynı zamanda artık cinsiyeti netleştirecez 🫶🏻 Yarın tekrar yazacam 🙏🏻
azraaa18 Merve_kucuk Canım benim son adetim 18 Nisan hamile olduğumu 22 Mayıs da öğrendim ve tam 5 haftalıktı Nasıl oluyor o zaman
Merve_kucuk azraaa18 yada şöyle sorayım ilk adet 18 Nisan dediniz ne zaman bitti? Nisan da erkek mayısta kız gösteriyor sizin ki
azraaa18 Merve_kucuk iste canım anlayamıyorum ki bende 22 mayısta tam 5 haftalıktım Nisan 18 den beri hesaplayınca 5 haftalık oluyor ama ben Nisan 18 de adet oldum kafam çok karışık yani 😅