Serife3304 Eftelya_16 teşekkür ederim cümlemizinkini 🙏 hayır hiçbir rahatsızlığım yoktu doktor zaten 38.haftaya sezeryan günü vermişti suyum gelince bir hafta önce doğdu
Burcu395 Eftelya_16 38+2 de planlı sezeryanla (normal doğum elverişlim varken doğum korkumdan ötürü) dünyaya getirdim cinsiyet kız
Nananan Eftelya_16 ilk bebeğimde 41+1 ile suni sancıyla doğurdum sonunda 🥴 herkes doğurmuştu bi ben kalmıştım😂 oğlum olmuştu
Eceninanne Eftelya_16 İlki kız 31ç haftada geldı. 2. Erkek 35 te geldı. Sımdı 18 haftalıgım ınsallah 37 38 görmek nasip olur
1prensesannesi__ Eftelya_16 ay askim bende bana kalsa simdi dogururum dedim dedim tansiyonum cikti en son 37+2de suni sanciyla zorla dogurttular bos ver 22 gun sonra kendi sancın ile gelsin 😀 kizimi 39+4de kendi sancimla mis gibi dogurdum oglumu da 21 saat suni sanci cekerek dogurdum dün 37+2de
esdemiralay 1prensesannesi__ Aaa hayırlı olsun ben bi iki hafta falan daha durur diye düşünüyordum seni 😂 sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah canım ❤️
Eftelya_16 1prensesannesi__ ay inşallah kısacık sürer de doğurabilirim 😅 benim Dr um bu hafta yıllık izine çıkıyo oyuzden o yokken doğurmak istemiyorum 😅
birmeleginannesi_ 1prensesannesi__ canım hiç bir belirti olmadan nişan açılma sancı su olmadan direk suni ile mi dogurdun bende öyle olucak gibiyim de nasıldı peki sıkıntı çıkmadı demi sende bebekte 🥹
2cocuk1-anne Eftelya_16 ilk doğumum sezeryan. Olduğu için ikincide öyle oldu normal doğumu beklemiyorlar bu yüzden kanalda olunca alıyorlar hemen
2cocuk1-anne Bu hamileliğimde bebeğim 20. Haftadan beri baş aşşagı ve yalancı sancılarım baya çok doktorum yürümemi bile istemiyor çok fazla ama bende normali tatmak isterdim
68pembemavi01 Eftelya_16 Kızımı 37.hafta da aldım kucağıma Oğlumu 40.hafta da aldım kızım olacak yine nasip olursa inşaAllah ne zaman gelecek bakalım ☺️