28kbr Kızlar selam şeffaf uzayan bir akıntım var ama ovulasyon testi yaptım pik değil başına gelenler yazabilir mi
dorukabioluyor Evet değerlendirin ertesi gün ya da iki güne beyaz akıntıya dönebilir. Çatlamaya başlamış. Benim öyle olmuştu.
28kbr dorukabioluyor ovulasyon testi neden negatif acaba sebebini biliyor musunuz. Hamile kaldınız mı ben uzun zamandır deniyorumda
dorukabioluyor Evet ben ilişkiden iki gün sonra şeffaf akıntı gördüm. Hamile kaldım. Ama ovulasyon hiç kullanmadım bilmiyorum onu. Siz yine de deneyin. Belki o bozuktur. 🌸
28kbr dorukabioluyor benimde dün ilişki olmuştu bugün şeffaf akıntı oldu inşallah nasip olur banada sağlıkla
dorukabioluyor xEndless yok benim de az geldi bir kere geldi bazı kişilerde yoğun günlerce geldiği de oluyormuş.
xEndless dorukabioluyor Benim mesela 3 4 gündür geliyor ama az az uzayan şeffaf akıntı şeklinde ister istemez yumurtlama mı değil mi diye merak ettim teşekkür ederim:)
dorukabioluyor xEndless benim arkadaşımında sizin gibi rutin kontrol için gittiğinde yumurtlaman fazla ikizlerin olabilir demiş doktor. Akıntı yoğunluğunun onunla alakası var mı bilmiyorum ama belki fazla yumurtlama oluyordur. 😊
xEndless @dorukabioluyor 😊 yumurtlama olduğu zaman anlıyorum hafif kasık agrım ve biraz midem bulanır benim kimisi çok aşırı var diyor kimisi de az geçen ay bu aya göre şeffaf akıntı daha fazlaydı benim 😊
28kbr Kızlar bir de sizce ilişkinin ertesi günü evde iş yapmak yani zorlaya zorlaya süpürmek orayı burayı kaldırmak sizce döllenmeye engel olur mu var mı böyle bir bilgisi olan
Zelihapekr Şeffaf akıntı bir kere gelir yumurtanın çatladığının işaretidir. Bu bi kaç günü değerlendirin. Her gün ve ya gün aşırı