Alparslanmom__ iremd-1798 sağlıkla kucağıniza alırsnz insllah bebeğinizi pozitif doğumlarninz olsun 🙏 dualarım sizinle 🙏
iremd-1798 Sema0 Allah razı olsun 29 dakika da bebeğime kavuştum Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin 🥹❤️
iremd-1798 seddackr acile girip bebeğimi kucağıma alana kadar geçen süre 29 dakika şükürler olsun. Rabbim herkese kısa süre de doğum nasip etsin sağlıkla evlatlarınıza kavuşun inşallah ❤️
seddackr iremd-1798 hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün sizin adınıza çok sevindim. Darısı bizlere inşallah.
iremd-1798 Neferut amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin ve herkes evlatlarına sağlıkla kavuşsun inşallah ❤️
aysegulalatas @iremd-1798 Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı benim başıma ilk doğumum olucak son 47 gün uygulamaya göre ilk olduğu için korku ve heyecan var
iremd-1798 aysegulalatas hiç korkma benim vaktim geçmişti ama birden kendi ağrım ile geldi ve sadece 29 dakika da doğumum gerçekleşti bol bol dua et Rabbim yardım ediyor 🥰
birprensesinannesiiim iremd-1798 iremd-1798 Allah anali babali büyütsün..ilk doğumunuzmuydu acaba birde kac saat sancı çekip hastanyee gittiniz