Kızlar öncelikle biraz uzun olabilir hakkınızı helal edin
Ben baştan beri sıkıntılı bir hamilelik içindeydim bebekte sağlık sorunları olacağını söylediler hep ama ben hiç inanmak istemedim çünkü asla almaya kıyamadım tarama testleri felan yaptırmadım çünkü rabbim ne verirse başım gözüm üstüne dedim tam 3 aylıkken gittiğim doktorlar hep aynı şeyleri söyledi hatta hayatımda duymadığım şeyler söylediler anlcğnz zehir ettiler gebeliğimi hep ağladım yine de rabbime hamd olsn 36 haftaya kadar direndik ama suyu az olduğu için gelişimi geriden geliyordu hafsna uyumlu değildi yani biz 36 haftalikken kızım 32 haftayla uyumlu doğdu kilosu 1900 Dü neyse ameliyat günü geldi yatış oldu aynı gün sezeryana alındım ve tüplerimide bağlattim çünkü cidden artık istemiyorum çocuk sahibi olmak rabbim isteyene versin inşallah tam 2 buçuk saat amilaytta kalmışım üstelik belden uyştum ama o kdr zaman geçtiğini anlamadım bile bi yandan güzeldi bi yandan canım çok acıyordu bebeğim iyi değil diye bugün tam 6 gün oldu hala görmedim onu kokusunu çekemedim içime nasl birsey bilmiyorum kendi olduğum şehirde yeni doğan olmadığı için başka şehirde küvezde canıyla cebelleşiyor yavrum 😭dua edin lütfen iyi olsun bana gelsin aslında anlatacak çok şey var ama inşallah başka zaman şimdilik sizden Allah rızası için dua istiyorum sağlığına kavuşsun evladım bir an önce alabileyim ordan …
Bide kızlar ben ameliyatan çıktıktan sonra hani sedye üzerinden normal odaya alınıliyor ya ordki sedyeyi sürecek olan kişi görevli her neyse bana ne dedi biliyor musunuz yemin ederim dedi senin şuan ki yüzünü para versem alamam o kdr güzel bir siman var dediki bu yüz herkese nasip olmaz dedi Allah razı olsn abla dedim o an gözümden yaşlar aktı odama geçene kadar ve bilmiyorum tuhaf bir şekilde aklımda kaldı sizce neden boyle birsey dedi ki …
Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim ve asla unutmayın dara düşünce insan yanındakileri daha iyi tanımış kim olursa olsn….