GrkmDmn Booksandcats Yaklaşık 4 senedir kullanıyorum çok çok rahat ve kullanışlı. Yatak baza koltuk altı hiç eğilme çekme itme derdi yok heryere giriyor süpürüyor. Silmeyi kullanmıyorum ben de halı toplaması zor olduğundan süpürdükten sonra kendim siliyorum. Sadece her zaman robot olmuyor kapı arkaları ve daha ayrıntılı yerler olduğundan bikaç güne bir de olsa normal süpürgelerden biriyle kendim de süpürmem gerekiyor.
Semakantar Booksandcats roborocs markasinsa hali kaldirmaya gerek kalmadan mopunu kendi hava kaldiriyor hali algilayinca onlara bakin isterseniz bende xiaominin sil supuru var cok rahat dipkoşe supuruyor cok memnunum 2 yildir lullaniyirum ben
Barlas_mom Booksandcats bu arada bende dyson gen5 var ve bir de kablolu süpürge var. Ama en çok robot çalıştırıyorum. Gerçekten diğer süpürgelerle kıyaslanamaz çünkü bunu siz yapmıyorsunuz robot yapıyor 😅 oğluma kahvaltı yaptırırken açıyorum bütün evi silip süpürüyor bende mutfağı hallediyorum büyük rahatlık
Booksandcats Barlas_mom bende de gen5 var onu aldıktan sonra kabloluya bi daha hiç bakmadım ama şimdi dysonla da dolanamıyorum hele o yeşil ışığı hepten sinir ediyor beni hiçbir yeri atlamamaya çalışıyorum öyle olunca da yoruluyorum 🙈
Gizem-1009 Booksandcats evlendiğimde eşim almıştı yani kullanışlı tozları falan alıyor ama olmasada olur yani okdr gerek duymuyorum ben kendimce
Booksandcats Tugcev benim salonumu muhtemelen süpüremez ama 10 metrelik bir koridorum var sırf orayı bile turlasa yeter 🙈
Damlaozzz Booksandcats Hiç sorma 38+4teyim 1 odayı bile süpürge yapıcak halim yok ben yapsam bel ağrısından duramam en güzeli robotu açmak düzenli açınca evde çok pislenmiyor zaten o yüzden kesinlikle tavsiye ederim 😊
Booksandcats Damlaozzz siz benden de ilerdeymişsiniz ben daha 31+6dayım ama hepten yuvarlanmaya başladım 😅
Damlaozzz Booksandcats 🙈🙈 Buralara gelince yuvarlanamıyosun bile 😅😅 Sağlıkla gel sende bu haftalara inşallah temizlik falan hallolur gider 😊 🙏🏻
misscenger Booksandcats merhabaa, yatak ve koltuk altlariniz yeterli yukseklikteyse kesinlikle tavsiye ederim. Biz yatak için ekstra ayak almıştık, neredeyse evin heryerine girebiliyor. Roborock S5 max bizimkisi, 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum
Booksandcats misscenger hepsi fazlasıyla yüksek çok rahat girebilir diye düşünüyorum bütün yorumları okudum aklım çelindi ilk fırsatta alıcam bi tane 🙈
Booksandcats Damlaozzz siz bitirmişsiniz bile darısı bana inşallah bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da temizlik de hallolur elbet 🙏🥹🥰
Btm571 Booksandcats yani eve alınabilecek en güzel nimet diyebilirim ben hergun süpüren biriyim ama hamilelikten sonra zorlamaya başladım eşim alalim dedi aldık ve inanın heryeri süpuruyor yerde kıl dahi bırakmıyor aldığım robot mükemmel çoğu arkadaşım farklı marka aldı ama ben benimkinden aşırı memnunum benimki roboroc Q8 max kesinlikle tavsiye ederim harika bir ürün
Zelihapekr Booksandcats 2.5 senedir roborock s6 maxV kullanıyorum. Başka marka önermem. Babası roborock bu işin. Ömür boyu o silsin süpürsün dersen yetersiz. 10 günde bir normal silme süpürme yapmak gerekir o da evin kirlenme durumuna bağlı. Ben çorapların altının pislenmesini sevmiyorum o yüzden bazen ona süpürtüp kendim siliyorum. Misafirim gelicekse yemek de yapmam gerekiyo mesela. Önce süpürtüyorum. Sonra halıyı kaldırıp sildiriyorum. 1 dk bile sürmüyo zaten. Temiz silsin istiyosam atıyorum salonum büyük. Yarısına gelince durdurup yeni bez takıyorum ki temiz bezle silsin. Şimdi hamileyim çocuğum da var evden yaptığım bi işim de var. 15 günde bir yardımcı abla gelip evi temizliyo. Ben de aralarda robotla süpürtüp el mopuyla siliyorum oda oda. Büyük kolaylık her kadının olması gerekiyo kesinlikle. Bi de en fazla 6 ayda bi filtresini fırçalarını değiştirmek gerekiyo performansı azalmıyo böylece.
Btm571 Booksandcats yani şöyle soyliyim roboroc çeşitleri çok ama çekim gücüne muhakkak bakın yüksek olsun benimmiş 5500 çekim gücü en iyisi diyebilirim bir arkadaşın roboroc s ti onunda 6000 di.yani aramızda 500 çekim gücü var ama çekim gücü az olanları almayin arkadaşlarım almis çok fazla çekmiyor denedi gördüm memnun kalmadım benimki bildiğin halıyı çekiyor alacaksan benimkinden alabilirsin değsin
Btm571 Booksandcats birde eğer mobilyalarinizin altına giremiyorum biz girmeyen koltuk bazalara ayaklik aldık dahada yükseltik inanın toz dahi bırakmıyor diğer süpürgeyi oda detaylı temizlik olduğu zaman 2 3 haftada bir yapıyorum ama bunu hergun aciyorum 7 ay olmak üzere harika ama