Benceycey Merhaba anneleri, sizlere bir sorum olacak . Lütfen fikri olan görmemezlikten gelmesin . Detaylı ultrason için Ankara Etlik şehir ve Bilkent şehir Hastanesi’ne gidenleriniz varmı? Varsa memnun kaldınız mı?? Ücretsiz mi ??
ellifccetin Benceycey Bilkent şehir hastanesinde randevu aldım 12. Haftamda 1 Ağustosta olucak 22. Haftama denk geliyor. Ama hiç güzel yorumları yok genelde herkes 5-10 dakika çok kısa sürdüğünü söylüyor. Bilgi vermiyorlarmış ekranı çevirmiyorlarmış hatta soru sorduğunuz da ya da konuştuğunuzda azarlayanlar varmış. Ben o yüzden bugün özele gittim yaptırdım.
Asi_07 Benceycey Bilkent şehir hastanesi takipliydim ama detaylı ultrason hakkında çok olumsuz yorumlar gördüm başka bir postta başka hastaneye geçiş yaptım detaylı ultrasonu da özelde yaptıracağım oğlumda özelde yapılmıştı 35 40 dk civarı sürmüştü orda 10 dk felan bakılıyormuş bu da hoşuma gitmedi
1PrensAnnesi___ Benceycey Bilkent şehir hastanesine gidiyorum detaylı ultrasona oradaki radyoloji doktoru baktı ama hiç memnun kalmadım 5 dk kadar baktı sadece ve yanındaki hemşireyle dedikodu yapıp sohbet etmekten odaklanamadı bile ultrason cihazını bana göstermedi kafanı diğer tarafa çevir dedi neyse ses etmedim o kadar sinir oldum ki.var böyle hadsizler tabi hepsi böyle olacak degil