ShutUp insan üstü bir süreç olduğu konusunda sizinle hem fikir değilim çünkü yaratılışımızda var üreme kadına has özgü bir süreçtir taşıyor olmayı mucize diye ifade ediyorum.aslında Allah’ın kadına vermiş olduğu bir ayrıcalıktır gebelik ve doğum , her kadında farklı nüks ediyor ama kimse kolay gebelik ve doğum geçirmiyor geçirdim diyene asla inanmıyorum zaten kolay olsaydı can içinde can taşıyıp dünyaya getirmek cennet anaların ayaklarının altındadır ayeti inmezdi.sabır hamilelik aşamasındaki en önemli unsurdur sabrediyoruz 9 ay hemde öyle degilmi bulantıyı halsizliği kanamayı ve bi çok şeyi. sonunda tarif edilemez bir beden ,koku ve o hissiyat annesin onun için gözünü bile kırpmadan ölüme gidebilirsin ve bunu 4. Cü kez yaşamak bana verilmiş en büyük nimet olarak kabul görüyorum sonrası tam bir curcuna bizim evde o diyor bana benziyor diğeri benim gibi bakıyor ben kucağımda taşıyacağım diyenimi birbirlerine olan güven o kardeşlik bağları sohbetleri yardımlaşmaları kavgaları ve bir çok şeyi uzaktan gülümseyerek izliyoruz zaman bizim için çok çabuk geçiyor psikolojik olarak yoruluyoruz ama biz ailemizi ebeveyn olarak kalabalık istedik öylede oldu bu bizim tercihimizde. bizde kalabalık ailelere neden absürt ve delilik olarak adlandırıldığımızı anlayamıyoruz .dedim ya bizim tercihimiz biz istedik kalabalık olmayı. Çok teşekkür ederim güzel temennileriniz için🙏