isilaybestee Sehri-erhan-123 tabi ki hamileliğim boyunca 3 yada 4 kez birliktelik oldu normal doğum yaptım. Son aylara doğru bebek aşağıya indiği için acı çektiyseniz ondan düşünüyor olabilirsiniz ama doğum normal bir süreç ve vücudumuz buna elverişli Çarı muayenesinde doktorunuz normal doğuma uygun olup olmadığınızı söyler zaten
Balkizimhumam Sehri-erhan-123 canım ben normal doğum yaptım hiç ilişkiye girmeden 9 ay boyunca yapılabiliyor yani hatta çatımın dar olmasına rağmen 23 saat sonunda normal doğum yaptım
Sehri-erhan-123 1anonim birlikte olmadm hiç deniyim dedim ama olmadı canm çok yandı o yuzden böyle düşünceye girdim nasıl çıkıcak çocuk diye
Sehri-erhan-123 Mervekaram22 ilk doğumum ve 8 aydr birlikte olöadgım için acaba normal yapabılırmıuım diye korkularım başladıda sormak isteıdm
Booksandcats Biz 8. Aya girdik 8 ayda toplam 2 kere birlikteliğimiz oldu doğumu etkileyecek bir şey olduğunu da sanmıyorum neden etkilesin ki normal doğum düşünüyorum inşallah sorun sıkıntı çıkmazsa da normal doğum yapıcam
Booksandcats Sehri-erhan-123 yaparız bacım niye yapamayalım uzun süre ara verip ilişkiye girince biraz zorluk oluyormuş biz ilk 6. Ayda yaptık ama doğumu hallederiz kadınız biz ❤️🙈
Sehri-erhan-123 isilaybestee 36+5 haftamdyım daha olmadm çatı bakalm pazartesi gitcem belki yaparlar ogün
isilaybestee Sehri-erhan-123 yaparlar muhtemelen 37 38 gibi yapılıyor umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız 🧿
Mlsaa99 Ben 18+3 teyim 3-4 gunde bir iliskiye giriyorum bir sıkıntıda yasamadim ki dahha once dusuklerim olmasina rağmen doktorum ozellikle kesmene gerek yok demisti. Sizin hic iliskide bulunmamiz degisik geldi