Bbaysalerdogan Pazar günü kan tahlilde beta hcg 192 çıkmıştı bugün 114 çıktı :( çok üzgünüm ne olacağını bilmiyorum sonucum çıktı ama doktora gitmeye de korkuyorum
Bbaysalerdogan 1anonim evet aynı hastanede yaptırdım. İlk değerim 99du, 3 gün sonra 192 oldu ve 2 gün sonra yani bugün 114e düştü ama kahverengi lekelenmem dışında kanamam yoktu ve lekelenmem de günde 1 2 kereydi
Bbaysalerdogan Asellecmell kimyasal gebelik olduğunu ve 2 günde bir kan vermemi söylediler değerin sıfırlandığını görecekmişizz
Bbaysalerdogan Kimyasal gebelik gibi görünüyor dediler değer 0 olana kadar 2 günde bir kan vermeye devam edecekmişim
Bbaysalerdogan Kimyasaldan sonra kanama ne zaman başlıyor acaba bilen biri aydınlatabilir mi? Şu an kanamam yok en son dün lekelenmem oldu kahverengi ama kana dair bir belirti yok
Kubratntklu Bbaysalerdogan Beta sıfırlandığında başlamıştı benim bende iki kez yaşadım sebebi ise kan pıhtılaşması çıktı doktorum coraspirin verdi onun sayesinde sağlıklı gebelik geçiriyorum siz de bi test falan yaptırın baktırın sebebi nedir neden kimyasal oluyormuş diye
Bbaysalerdogan @“Kubratntklu” 2 gün sonra tekrar kan verip muayene olacağım. Gittiğimde sebebi için ne gerekiyorsa isterim tabi. Çok teşekkürler cevabınız için
e_blue_sky_a Bbaysalerdogan üzme kendini. Kimyasal gebelik de bir gebelik demekki hamile kalabileceksiniz. 8.haftada düşüğüm olmuştu çok üzücü idi keşke kimyasal olsaydı demiştim. En kısa zamanda güzel bir gebelik olur umarım
Bbaysalerdogan e_blue_sky_a aminn inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim. Ben de 7 8 ay kadar önce dış gebelik geçirdim tüpümün biri alındı. Tekrar hamile kalamam derken bu kez de kimyasal dediler hevesim kırıldı ama geçecek bu zamanlar tabi
e_blue_sky_a Bbaysalerdogan kalırsın. Ben Bi sürü yumurta kistiyle hamile kaldım. Şimdi kızım 6aylik. Şimdi tedavi olacağım. Bundan sonraki gebelik güzel olur sen de bebeğini kucağına alırsın inşallah