4oglanannesi Elifinannesi33 kizlar bu fiyatlar ne Allah aşkına alt tarafı bebek arabası.parasi olan alsın tabi ilk çocuğu olan falan ama .benim 4.olacak oyuzden acikcasi çok pahalı bisey sonrasında işime yaramaz oyzuden 10 bine kadar olan arabalar olursa daha iyi olur
4oglanannesi Travelin kapanmasi arabaya konması falan çok zor gibi geliyor bana çok büyük aparatli.ama baston tarzı cift yonluler direk kapanıp hem elde otobüste özel aracın bagajında rahat gibi .ne dersiniz
Elifinannesi33 4oglanannesi o zaman çok iyi olarak değilde e bebek gibi mağazalara gidip kullanışlılığa bakın ztn tecrübelisinizdir bizde bir tane var çocuk😅
Mutluanneblog Mavideniz61 merhaba memnun musunuz acaba ben de o modeli düşünüyorum ama puseti çok dandik geldi
Zeyneb_mihrap76 eylulus Mima xari olarak geçiyor bebek büyüdükçe parçaları değişiyor sürüşü falan çok iyi
ebru1221_ eylulus elele allroad 3 bir bakın ben kullanıyorum çok memnunum fiyat olarakta bütçeyi zorlucak miktarda değil kullanım olarakta çok rahat katlandığı zamanda öyle aman aman yer kaplamıyor ayrıca pusetiyle beraber de katlanma özelliği var o pratik oluyor ☺️
eylulus ebru1221_ portbebe olanlar biraz hantal gibi geliyor bir de ileriki yaslarda ayaklarini rahat uzatamadigi icin bebek kullanamiyor diyorlar ama
Mlsaa99 eylulus kanz v go dann aldim bende cok hosuma gidiyor bebek odasian girip girip bakiyorum surekli cok hafif sürüşu cok rahat
eylulus Mlsaa99 ben de denedim magazada hosuma gitti prego calista da benziyo hem kaldirmadan dondurme ozelligi var ekstra
ebru1221_ eylulus yani şuan 20 aylık şimdilik rahatız biz ☺️ ileride binme fırsatı pek kalmıcak 1 ay sonra doğum yapıcam kardeşine transfer olucak 😅
4oglanannesi Elifinannesi33 bebek arabası olarak çok tecrübem yok canim.ikizlerimde cift taraflı bebek arabası kullanmıştım..epey büyüktü. diğer inde baston aldım ebebekten ama kalitesini beğenmedim tekerlek kısımları çok uzun sürmedi.oyuzden bunda arastirmadan almayayım dedim.
Mavilik eylulus inanırmısın aylardır araştırdım defalarca gittim geldim gezdim denedim her markayı en son baginin neo 2 modelini aldım her açıdan harika bi ürün tavsiye ederim eğer düşünürsen