Hulyaer Hanımlar merhaba içinizde mamak devlet hastanesinde doğum yapan oldu mu Tuğrul Başar takipliyim ve memnunum da kendisinden özelde mi devam etsem yoksa mamak devlet hastanesinde mi bilemiyorum doğum yapan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim
Gzmel Hulyaer bende hamile kalırsam mamak Devlet Hastanesi çok yakın baba orayı düşünüyorum bende bekleyim burda 🤷♀️😀
Asyaaygunkaraman Hulyaer doğum yapmadım orda ama geçen sene dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alınmıştı çok ilgilendi çok iyi bir doktor şimdi hamileyim 22 haftalık Maraşta oturuyorum ailem orda diye dış gebelik ameliyatini orda olmuştum nasip olursa doğumu orda yapmayı düşünüyorum daha günüm var ama inşallah o zamana kadar gitmez 😊
Hulyaer Mrv1117 siz kaçıncı haftadasınız acaba bende çok memnunum tuğrul Bey’den o yüzden mamak devlette doğum yapmak istiyorum bende ama odaları nasıl hiç bir bilgi alamadım
Hulyaer Asyaaygunkaraman geçmiş olsun sağlıkla evladınızı kucağınıza almak nasip olsun sizede acaba ameliyat dan sonra sizde kadın doğumun olduğu katta mı yatış yapmıştınız ziyaretçi falan alınıyormu odaları nasıl onu merak ediyorum bende
Asyaaygunkaraman Hulyaer kadın doğumun olduğu yerde ameliyat oldum ordada kaldım odaları temiz tek kişilik ziyaretci meselesi ise ailem kapıya gelmişti öyle gördüler beni ben yürüdüğüm için kapıya çıkmıştım doktur olsun personel olsun çok ilgililerdi şimdi hamileyim Kahramanmaraştayim ama doğuma yakın oraya gidicem o kadar diyim size burda hastene temizlik sıfır ama Mamak hastanesi çok temiz ferah
Hulyaer Mrv1117 Sağlıkla kucağınıza alın inşallah benim 17 şuan siz benden önce doğum yapacaksınız mamak devlette yaparsanız burdan beni de bilgilendirir misiniz 😊
melektb Mrv1117 peki ikili tarama icin baska yere gittiginizde direk yapılıyor mu gün mü veriyolar bilginiz var mı
Hulyaer melektb direk yapılıyor şehir hastanesinde ordan randevu alabilirsiniz direk ultrason sonrası da testi yapıyorlar
melektb Hulyaer tamam canım çok teşekkür ederim ona göre erken randevu alacaktım zamanında gideyim o halde 🥰
Hulyaer melektb ne demek bende tam zamanında gittim bekletmediler ayrıntılı ultrason için de ikili teste gittiğim gün randevu verdiler