miniklerinAnnesi_ Özele gittim doktor daha erken dedi bi uğraşmadı bile bakmaya çokta para gidiyor özelde çok merak ediyorum 13 haftalık cinsiyet öğrenen var mı
yokusbebek miniklerinAnnesi_ Erkek olunca genelde erken belli oluyor. Benim 12. haftada belli olmuştu. 16′da netlestirelim dedi. Erkek olduğu kesinleşti. Sabretmek gerekiyor. Kız erkek ne fark edecek.
Meral0147 miniklerinAnnesi_ bende seninle aynı durumdayım 13 haftalığım daha öğrenemedim ve 2 oğlum var
momofmychildren miniklerinAnnesi_ ben de özele gidiyorum 19.haftada öğrendim tamamen bebeğin pozisyonuyla alakalı bir sorun
dlrterzioglu Merve_kucuk Doğum tarihim 16/10/1998 Son adet tarihim 17/02/2024 Gebe kaldığım tarih 8 veya 13 mart 2024 olabilir 🌷 Bana da yorum yapar mısınız 🌷
2mnnosanne123 miniklerinAnnesi_ erkek bence ben 13 haftakikken ogrenmstim doktra gore degisyor demek ki
Hilal059 miniklerinAnnesi_ Tarihte yanlışınız var. Benim son sat ağustos 18 ben şuan 13 haftalığım. Siz nisandan bahsediyorsunuz ?
miniklerinAnnesi_ Merve_kucuk ciddi mi ya 3. Gebeliğim 2 erkek çoçuğum daha var Buda erkek olursa Herşeyin hayırlısı olsun kız olsun istiyorum
Yasmncm Merve_kucuk bana da bakar mısınız 20.10.1990 son adet tarihim 23 haziran tahmini gebe kalma tarihi 5 ya da 6 temmuz 🫣
miniklerinAnnesi_ yokusbebek tabi fark etmiyor ama iki erkek oğlum var 3.sü kız olursa çok sevinirdim hiç tatmadım o duyguyu
miniklerinAnnesi_ Meral0147 ayy gerçekten insan çok meraklanıyor iki inşallah Allah kız nasip eder ikimize de 💗
2mnnosanne123 miniklerinAnnesi_ yaa kiyamam 🥰 cin takvimene bakip erkek dedim ben ins kizdir sonucta dogru diye bisey yok raabbim kız evladıda tatrsın inş🤲🏻öncelik sağlık tabi
miniklerinAnnesi_ momofmychildren bazı özeller para koparma peşindeler o yüzden bilerek söylemiyor bası doktorlar
selencinaar miniklerinAnnesi_ 12+1′de öğrendim ben doktor iyice inceledi uygun pozisyonu buldu😅 kız annesiyim bende🥲🤍