buse76
Klomen kullanırken iğne kullanma zorunluluğu yok eğer yumurta çatlama probleminiz varsa iğne kullandırtıyorlar ben 4 sene önce 4 kez kullandım bu senede 1 kez hiçbirinde iğne yaptırmadım tabi doktor kontrolünde olması iyi ama ben kumara oynadıö bi nevi şansa tuttu eczaneden reçetesiz satılıyor klomen ilk kadım doğumcuya gittim 4 sene önce zor hamile kaldımm bi sürü test hsg filmi falan çekildim hiçbirinde sıkıntı yok dedim zor hamile kaldım dedim şimdide 1 senedir olmuyor ama 103 kiloya çıkmıştım belki hormonlarım bozulmuştur diye test verdim kan testi normal dedi doktor ultrasonda rahmimde normal gözüküyordu sordum klomen kulllanayım mı dedim gerek yok bi kç ay daha denersinix olmazsa aşılama yaptırsınz dedi saçma buldum açıkcası gittim ordan çıktı eczaneden klomen alıp kullanmaya başladım daha önce kullandığım için nasıl kullanacağımı biliyordum. Yumurtlama zamanı sağ kasığımda aşırı bi ağrı oldu yumurtalığımda patlayacak gibi bi his bi korktum acaba ne oluyor inş kist falan olmaz dedim hiç doktora gitmedim bu süreçte sonra adet zamanı geçti test yaptım baktım hamileyim şuan 23 haftalığım oğlum olacak allahın izniyle