2633 Kızlar daha bebek doğmadan ve zamlara yakalanmadan iyi kötü bı stok yapmak istiyorum sizce mantıklı olur mu birde hangi bezi önerirsiniz ? Hem bu vesileyle böyle bişey düşünen arkadaşlar varsa onlara da fikir olur anketim🤗
Aylaa123 2633 bebek bezi stoğunu bebeğiniz doğdunda yapın çünkü bebekler çok hassas ve en iyi marka dediğimiz bezlerde bile pişik olma ihtimali çok yüksek ayrıca sızdırmada yapabilir bunun iyi kötü markaylada alakası yok herkes her markadan memnun değil çünkü örnek veriyorum sleepy markası çoğu kişi memnun ama benim çevremde kullananlar hiç memnun değil . Ben molfiks aldım 1 paket bebeğim doğduktan sonra onun durumuna göre stoklıcam yoksa elinizde kalır
Rumay 2633 bebeğe hangi bezin iti geleceğini bilemezsiniz ayrıca kaç kilo alacak ne kadar doğacak bilmiyorsunuz.bence doğduktan sonra stok yapin
Marmadal Hangi bezin pişik yapacağı belli olmuyor. Benim oğlumda prima ve molfix pişik yapıyordu mesela, ben goon alıyordum. Doğmadan prima stoğu yapmıştım malesef.
Cudana Ben üç farklı çeşit 1 numara 50’li paket aldım birer tane, yeterli bence. Pişik yapma durumunu bilmiyorum çünkü, kilosunu filan da bilmiyorum. Farklı bir markadan da 2 numara aldım ne olur ne olmaz diye. Doğduktan sonra bakacağız artık
Kittennn Bu durum benim de kafamı karıştırıyor ya şimdilik 1 paket 1 numara , 2 paket de 2 numara molfix aldım , inşallah sıkıntı yaşamaz bebeğim
2633 Kittennn ay hiç sorma benimde kafam çok karışık etrafımda stok yaparak büyüten oldu ama kimi zaman pişikde oldu beze baglamadilar hiç stoklu bez bitene kadar devam ettiler
2633 Cudana aynen ankete göre zaten alma diyo çoğunluk bende tek paket 1 numara Molfix aldım bakalım aliyomus gibi parasını kenara atıcam bı sıkıntı çıkmazsa öyle stok yapcam
Cudana 2633 Bence de en güzeli, internete de bakarsınız ben Amazon’dan aldım mesela ara ara güzel indirimlere giriyor