Yaseminmur26 Demet-Kaya doktor takviminden aldım ben bir ay öncesinden bakın yoksa dolu oluyor zor randevu bulunuyor
rozamomy Yaseminmur26 nasıl geçti peki genel bi bilgi verebilir misiniz, hastane, doktor. Sistemle ilgili
Yaseminmur26 Hastane ve sistemi hiç beğenmedim çok berbat birbirlerinden haberleri yok ama doktor olarak mükemmeldi tek tek açıkladı 30 dakikaya yakın ilgilendi senem hanıma gittim ben detaylinin ücreti de 800 tlydi
Yaseminmur26 rozamomy ben kendi doktoruma doktor takviminden almıştım ama dolu oluyor bir iki ay sonraya bulunuyor ordan da çok önceden almanız lazım
Ayse2133 Yaseminmur26 teyzem fakülte de gitti doktoru bilmiykrum ama ücretsiz devlet hastanesi olduğu için sadece ameliyatlar ücretli diyr biliyorum bende iki sene önce ameliyat oldum karaciğermden 10.500 tlydi doğumun ücretli olduğunu sanmiyorum gidenler var teyzem orda doğum yaptı ücretsiz
Yaseminmur26 Ayse2133 sanırım doktora göre ücret çıkıyor benim gittiğim doktor da doğum ücretli maalesef
Yaseminmur26 rozamomy belki izin dönemidir belki dediğim gibi doluluktan dolayı çıkmıyor olabilir fakülteyi arayarak da alan vardı ama inanın bilmiyorum numarasını