mucizem4423 Hilalaydink inşallah canım sen güzel düşün güzel olsun Rabbimin katında sonsuz nimetler var bizi de evlat nimetiyle nasiplendirsin tez vakitte inşallah hayırlıca kolaylıkla ve güzellikle
Hilalaydink mucizem4423 aminn canım benim çok teşekkür ederim Allahım hepimize isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin gönlümüze göre versin kucaklarımızı boş bırakmasın, evlerimizden çocuk sesleri duymayı nasip etsin insallah ❤️🌸
mucizem4423 Hilalaydink amin inşallah canım benim güzel haberlerle buluştursun rabbim bizi hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz 💕💕 🥰benim zorla bir embriyom olmuştu o da Down sendromlu geldi maalesef tekrar başlayacağız sürece dua edin 🤲🏻
Hilalaydink mucizem4423 Birbirimizi en iyi bizler anlarız. Rabbim size şifa versin sağlıklı kaliteli yumurtalar embriyolar sağlıklı hayırlı evlatlar versin en kolayından insallah dualarım sizinle, desteğiniz için de çok teşekkür ederim ❤️🌺
mucizem4423 Hilalaydink aaa canım benim beni duygulandırdın ağlattın sen de inşallah pozitifi görüp güzellikle kolaylıkla evladını kucağına alırsın muhakkak haber ver 💕 çok teşekkür ederim