Papatyacicegi Kzılar gebelik testini ne zaman yaptınız? İlk nasıl çıktı çizgi? Ve NASIL ADET GÜNÜNÜZE KADAR BEKLEDİNİZ?
sacmalamakizim Papatyacicegi İlkinde reglden 3 gün önce test yaparak öğrendim, çok silik çıkmıştı. 2.de ise 2 hafta gecikince test yaptım, öyle öğrendim.
MiracAlpinveUmutunAnnesi Papatyacicegi Adet olacağım gün test yaptım direk kırmızı çizgi çıktı sonra hastaneye gittim 4+3 haftalikken kese bebek görünmedi 5+4 gunlukken bidaha gittim yine kese çok küçüktü içinde bebek yoktu sonra bianda sancım oldu acile gittim orda baktılar orda bebek ve kese göründü. 7+3 haftalikken hem bebeğimi hem keseyi hem kalp atisini duydum. Şuan 10+4 günlüğüm yarın kontrolüm var bakalım nasıl olcak
sacmalamakizim Papatyacicegi Normal test canım test yaptığım günde kese göründü kana gerek kalmadı. 😅 İnşallah hayırlısıyla sana da nasip olsun. 😊🌸
Aylaa123 Papatyacicegi sabrın sonu selamettir acele etmeyin negatifi görüp üzülmektense en doğrusu geçikmeyi beklemek malesef kafanızdan test düşüncesini silin kendinizi oyalıcak birşey bulun zaman geçiyor zaten 😂
07070707 Papatyacicegi ilk gebeliğimde 6gün kala öyle bi anda test yaptım ve silik çizgiydi hemen kan vermiştim 55di kanım adetten 5gün sonra tekrar verdim 4400dü 2.istiyorum uzun zamandır olmuyor hiç pozitif göremiyorum 😂
Papatyacicegi 07070707 benim ilk gebeliğim geçen ay tutmadı ama çok istiyorum hamile kalmak umudumu bu aya kaldırdım ama çokta ümitlenmek istemiyorum
07070707 Papatyacicegi bende 2.yi 2sene olacak hemen hemen istiyorum ama başarısız çok stres yapma kendine rabbim gönlüne göre versin