Musel Halme yok canım miyom değilmiş plesentada kanama alanıymış özeldeki doktor miyom dedi ama araştırma hastanesindeki doktorum kanama alanı oluşmuş miyom değil dedi
Musel Bebisiminannesii plesentada kanama alanıymış canım miyom değilmiş özeldeki doktor öiyom dedi ama araştırma hastanesindeki doktor kanama alanı dedi plesentada
yavrucakannesi Çok afedersiniz ama ilk gebeliğim bnm konularla ilgili bilgim yok miyom ne oluyor tam olarak
Musel yavrucakannesi valla canım bende bilmiyorum hiç daha önce başıma gelmedi ilk gebeliğimdede olmadı zaten miyom değilmiş bendeki ama miyomun ne olduğunu bilmiyorum inanki🤷🏼♀️
yavrucakannesi Minnaksever çok afedersiniz ama miyom ne oluyor benim pek bilgim yok ilk gebeliğim ama merak ettim şuan bilgilendirir misiniz 😊
yavrucakannesi Minnaksever Bende de kist var ama doktor şimdiye kadar bsy demedi hamile kalmadan önce vardı ama iyi huylu yani mm olarak ilerlememisti küçüktü bir sıkıntı mı oluyor böyle durumlarda
esra_mercan42 Musel Bende hamileligimle birlkte ögrnmiştm doktor ultrasonda bide kistin var bu bebekle büyür sezeryan sırasında alınır dedii ama sonra kayboldu gözükmüyor kendiliğinden geçtiii sanırım