MelodyFairy Aşılama günüyle birlikte bugün 11. Günüm kan değerim (<2) Pozitife döner mi kesin sonuç mudur bu ? Bir tecrübesi başına gelen varsa yardımcı olabilir mi?🥹
1Anneadayiiii MelodyFairy inşallah pozitife döner canım bende bugün adet oldum yarın doktora gidicem ya aşılama ya da tüp bebek deneyeceğim Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını versin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah 🤲🏻
mothercup Canım aşılamayı bilmiyorum ama bende yumurtlamadan sonraki 9 -10 günde kan verdim aynı çıktı çoğu diyorki reglim gecikince pozitif oldu moral bozma ❤️
mothercup MelodyFairy oh iyiki sordun beni de rahatlattın muhattap bi doktorum yoktu❤️ ne zaman bakıcaksın bidaha
MelodyFairy mothercup en son 2 sinde regl olduğum için bu ay bitsin bakalım olmazsam yeniden bakarımm
MelodyFairy br2023 hayır canım gecikme yok birde düzenli regl olmuyorum ama en son 2 sinde regl oldum temmuzun
br2023 MelodyFairy Hakknda hayırlısı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasn ❤️
Esom05 Mrb bende ilk aşilamayla hamile kaldım. 11 .gün negatif çıkmıştı 13 gun pozitif oldu .inşallah sizinde pozitife döner.