DeryArenn Kızlar ben analık iznine ayrıldım canım çok sıkılıyor sıcakta biyere de gidilmiyor siz nasıl zaman geçiriyorsunuz neler yapıyorsunuz evde ?
Aylaa123 DeryArenn temizlik yapıyorım film izliyorum kitap okuyorum zaten gün bitiyo bana akşamlarıda çıkıp geziyorum 😂
Alparslanmom__ DeryArenn bnde temzlik Spor yapyorum son haftalarmdatm Squat pilates falan Annemlerde yeni geldi Türkiyeden onlarla zaman geçiyorum bebisin herşeyi hazr bekliyoruz gelmesini 🥹😊🐣
sacmalamakizim DeryArenn İlk kızıma hamileyken çok sıkılırdım evde, kendimi mutfağa atardım 😅 dışarı çıkardım, eşimin iş yerine giderdim, şimdi kızım 3 yaşında 17 haftalık hamileyim yine sıkılıyorum, aşırı sıkılgan biriyim sanırım. 😅
Srfe01 DeryArenn kendime ayıracak 5 dk vaktim yok ev işi yapıyorum yemek yapıyorum oğlumla ilgileniyorum arada oturup ağlıyorum 😂
DeryArenn Aylaa123 ay bana gun hiç bitmiyor valla çalışmaya alışkın olduğum için yıllardır nabcagimi bilmiyorum 😅
DeryArenn Alparslanmom__ ay bende artık oğlum gelsin istiyorum tek başıma vakit geçirmeyi hiç beceremem 😅
Aylaa123 DeryArenn bende çalısıyordum zaten ama evde dinleniyorum ilk zamanlar sıkılıyordum ama suan evin keyfi çok başka kendinize hobiler edindiğinizde gün hemen bitiyor bebek doğana kadar bol bol evinizde sıkılın bence 😂çünkü sıkılmaya vaktimiz olmayacak 😂
DeryArenn Srfe01 benim ilk hamileligim tekim evde tüm gün yapacak hicbisey bulamıyorum bi sağa dönüyorum yatağımda bi sola daha yeni ayrıldım bide izne ilk günlerden böyle olduysam dogurana kadar huni takarım heralde 😅😅
Bendiyebiri_ DeryArenn ilk gebeligimde sürekli uzanmakla geçmişti şuan ikinci gebeliğim oğlum 3 yaşına girmesine az kaldı 29 haftalık gebeyim zamanım oğluma evde tuvalet eğitimi vererek onunla ilgilenerek geçiyor bazı günler gezerek tabii sıcaklardan dolayı pek gezilemwsede akşamları parka faln kaçıyoruz öyle öyle gün bitiyor
Agustosbocekim DeryArenn Bende dün itibariyle ayrıldım izne =)) şimdilik akşamları hava serinledikçe gezmeyi istiyorum onun dışında gündüz sıcaklarda vantilatörü açıp keyfime bakmayı düşünüyorum
DeryArenn Agustosbocekim ben kendimle vakit geçirmeyi bilmiyormusum bunu fark ettim 2 gunde valla resmen bunalıyorum😅
sacmalamakizim DeryArenn Ama merak etme yeni doğum yaptığınız zaman sıkılmaya fırsat kalmıyor. 😅 Hatta ben son haftalardayken doğsa da sevsem artık derdim, bir de üstüne ağlardım herkes doğurdu bir ben kaldım diye. 🤣
Deletedmom_110 DeryArenn kızımla öğlene yakın uyanıyoruz kahvaltı yapıyoruz peşinden temizlik malum camlar açık her yer toz alıyor her gün toz alıyorum camları sil tuvalet banyo yıka paspas yap çamaşır bulaşık yemek derken akşam oluyor anlamıyorum bile😅 Sıcaklar beni de çok zorluyor son aylar çok zor +2 yaşında hiperaktif bebe😂
Deletedmom_110 DeryArenn Sağ olsun kızım asla fırsat vermez canımız sıkılmasına oyuncakları döker eşyaları döker bir şeyleri kırar sürekli kirletir peşinden koşarak akşam oluyor zaten🤣🤣