3 buçuk aylık hamileyim 7 buçuk aylikta oğlum var 9 kilo civarında 2 saatlik yola çıkmam gerekiyor kanguruda taşısam oğlumu sknti olur mu acaba bilen var mı kızlar??
Hamileyken kanguru kullanılır mi ??
2saat yurumıxeksın sonucda otobs yada araba vs bıseyle gtceksın bence bı skntı olmaz agır tasımanda bı skntı yksa dusuk tehlıkesı gb
bulutunannesi33 hic bi tehlikem yok baskıdan dolayı sknti olur mua acaba gerçi ilk bir buçuk ay hamile olduğumu bilmeden taşımıştım 😊😊
Yanı bence olmaz cnku dedgm gb yurumıxeksın kucagına oturtmak gb bısey ben koca cocugumu kucagıma alıyorum yatırıyorum bıse olmaz allahn ıznıyle
prensleriminannesii doktorunuza sorun çünkü ilk 3 ay en riskli hiç ağır taşımamanız lazım yinede vucudunuza bir yük binicek
prensleriminannesii bence taşıma🤷🏻♀️ Bence riskli hem ayağıyla eliyle falan karnına falan vurur 🤷🏻♀️
Teşekkür ederim kızlar en iyisi yarın doktorumu arayıp sorayim tehlikeye atmayim nolur nolmaz 🤦🏻♀️
prensleriminannesii tabıkı cnm dktruna sor ama annelık oyle bırsey kı suan 30haftalık hamıleyım cocujlarımdan bırı agladıgında yada dustugunde vs hamıle oldgmu unutup onları kucagıma alıyorum yerı gelıyor kucagımda uyutuyrm oyle kcukde degıller benmkıler ama rabbım koruyor ben buna ınanıyrm tedbırı elden tabı bırakmamak gerekır ama bu kdrda skntıya sokma kendını