Merallir19 Kızlar merhaba benim ilk gebeliğim, 26 haftalıkken 5 günlüğüne İstanbul’a gezmeye gitmeyi düşünüyoruz. Sizce üstesinden gelebilir miyim, yani bu yorgunluğu kaldırabilir miyim?
Yellowwolf Merallir19 Canım ben olsam gitmek isterdim ama çabuk yoruluyorum diye ertelerdim doğum sonrasına ama tabiki de herkesin bünyesi farklı, kendi vücudunu ve hamileliğinin nasıl geçtiğini hepimizden daha iyi sen bilirsin..
Silaybooo123 Merallir19 merhaba ben 36+5 im çok şükür Rabbim’e ve istanbuldan da daha dün döndüm şahsi aracımızla gezmeme rağmen ben pert oldum. O kadar iğrenç bunaltıcı bir sıcağı var ki nefes almakta bile zorlandım. Durulmuyor mümkün değil. Ama size kalmış bişey yine de.
Alyask Merallir19 11 haftada Antalya’ya gıttım 1 hafta bı sıkıntı yaşamadım şükür bence gıdın doktorunuz sakınca görmezse
Btlshnnn Merallir19 25 haftamda bende memleketime gidicem uçakla alalhınn izniyle ama yine de düzen herşey farklı olunca insan emin olamıyorum 21 haftamdamdayım bakalım o zamana kadar kararım değişmezse gitmek istiyorum
Merallir19 Yellowwolf Çok şükür sağlıklı bir gebelik geçiriyorum ama o kadar çok bunaldım ki gittikten sonra pişman olmaktan da korktuğum için, belki sizlerin deneyimi vardır diye sormak istedim🍀
Anonyyim Ben de 26 haftalıkta yaptım tatilimi tüm egeyi gezdim 3 gün bir yerde 3 gün bir yerde. Hatta kamp bile yaptım. Bünye meselesi sadece ayaklarım şişiyor akşama doğru kendinize güvenin kızlar hasta değil sadece hamileyiz 💪🏻
Silaybooo123 Merallir19 evet sanırım teşekkür ederim Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
elif475475 Merallir19 doktora sormanız daha iyi. Ben o aylarda tatile gittim ama ondan önce doktorumu görmüştüm onay istemiştim. 4 haftalıkken bile gittim onay almak için kalp atışı duymayacağım bildiğim halde 🙃
Sydaglsen Merallir19 32. Haftamda daha yeni tatile gittim geldim 8 saat yolculuk yaptım. Sırtınıza destekleyici ve ayaklarınızı yerden yüksek tutacak bi şey alın hiç bi şey olmuyor.
Alone Merallir19 7. Haftamda gittim. 15. Haftamda gittim. 22. Haftamda yine gideceğim. Hep erken doğurdum doğurmayacağımı bilsem 30 larda yine giderdim 😂 ama şöyle ben hamileyken hamile gibi olmuyorum yani nazım olmaz hareket kısıtlamam olmaz falan filan. Kendinize göre bakın eğer çabuk yorulmuyorsanız gezerken de yorulmazsınız
Elifinannesi33 Merallir19 ben 25 haftalıkken temmuzda antep ırfa gezmiştim 40 derece sıcakta gezmeyi seviyorum bolda yürümüştük zararı yok size bağlı
Aysegul99 Merallir19 ben 20 haftalıkken umreye gittim çok gezdim yürüdüm sorun olmadı. Kafada dağıtmak gerek yaa. Ağırlaşınca hiç bir yere çıkamıyorsun sonrasında, kendini yormadan gidebilirsin