Minikmercimek_ 34 haftalık olduk kızlar gün içinde 2-3 defa oluyor 5 dk falan sürüyor 5 sn falan aralıklı normalmi fazla olması benim yediklerimden falan da olabilir mi
Aybukegursoy Minikmercimek_ yemenizle alakalı değil hıçkırarak ciğerlerini genişletiyor o haftalarda iyi birşey benimde öyleydi uzun sürüyordu bazen çok normal hiç panik yapmayın aksine iyi birşey olduğunu düşünün
Hulo2105 Minikmercimek_ ben yemek yedikten sonra genelde hıçkırığı başlıyor ya da su içince. Etkisi var bilmem ama ben öyle gözlemledim
Sumeyye_0 Minikmercimek_ korkmayın sindirim sisteminin iyi olduğunu gösteriyor bazen benim 15 dk bile sürüyor 😂seviniyorum
Minikmercimek_ Aybukegursoy ay çok şükür ya şuan bile daha durmadı bazen korkuyorum hıckırıgı ndan rahatsız da oluyor herhalde biriken sağa bi sola toplanıyo kıpır kıpır oluyor🥲🥰
Minikmercimek_ Semihaoyku çok şükür canım duymuştum ama fazla olunca biraz evhamlandım 🥲 kalkıp şu falam içiyorum sanki ben hıckırıyo muşum gibi😁
Minikmercimek_ 3_oglan_annesi tam hatirlamiyorum canım ama net 2-3 haftadır hissediyorum galiba yanlış olmasın
Aybukegursoy Minikmercimek_ yeri de daraldığı için rahatsız oluyordur tabi ama onun için iyi birşey sağlıkla vaktinde gelsin inşallah 🥰
Minikmercimek_ Aybukegursoy amin canım aminn Rabbim cümlemizin evladına saglık versin inşallah🤲 🥰teşekkür ediyorum 🐣
3_oglan_annesi Minikmercimek_ hickirigin bı zararı yok egzersiz oluyo onada nefes alma vermede iyi bişey yani iki oglumdada hep hissettim ama kaç haftalıkken di hiç hatırlamıyorum üçüncüye hamileyim bakalm ne zaman zıplar 😂
Minikmercimek_ Hulo2105 bana da öyle gibi geldi ama gecen gun sabah uyanır uyanmaz hiçkırıgı başladı daha bişey yiyip içmemiş tim
KumsalAdaMom24 Minikmercimek_ benimki de geçen hafta 34 haftalıktık tam 5 kere yaptı bi kaç saat arayla korktum 1 gün içinde çok sık olunca normalde 1 kere yapıyodu günde doktora sordum hem ciğerler için iyi dedi hem de yeri daralıyor artık normal dedi
Acklmn Hıçkırığını nasıl anlıyoruz böyle titreşim gibi birşey oluyor o mu hıçkırık☺️32. Haftadayım son 2 haftadır öyle gözlemliyorum
Minikmercimek_ Sumeyye_0 ay ne bileyim kıyamıyorum 😁 aslında iyi bişeymiş ama ne bileyim saglıkla gelsinler🤲🥰