Ecece Acile gittim ateş ve bulantıdan 13 haftalık hamileyim özeldeki doktorum 1 hafta önce plasentq aşağıda dedi şimdi acilde amniyotik bant var dedi doktor şuan ağlaya ağlaya serum yiyorum
Tubabora Ecece benimde plesantam aşağıda kanamam oldu iki hafta yattım şuan şyiyim korkma dikkat etmen gerek 🙏🏻
Rvyd Ecece dün aynısı gecenin bi yarısı bende oldu midem bulandı ateşlendim üstümü soydum yatakta oyalandım hastaneye de gitmedim ama bilmiyorum bir sorun var mı kontrolüme daha iki hafta var şimdi bende korkmaya başladım bugün de başım ağrıyor belim ve kasığım 12 haftalığım bugün 12 oldu 😔😔
Tubabora Ecece ayrıca sitres yapma bebiş hissediyor normalden daha dikkatli olman gerek doktorun söylediklerine uy cinsel ilişki çok yürüme ayakta durma sitres vs. Yasakladı Allah’ın izni ile alırız kucağımıza korkma 🧿🙏🏻
Ayazipek Rvyd geçmiş olsun ama gebelikte ateşlenmeyi hafife Almayın gebelikte iyi bir durum değil sevmeyiz ateşlenmeyi demişti bana doktorum Benimde ateşim 38 leri geçiyordu serum takıp yatış verilmişti dikkat edin ihmal etmeyin
Ttbbrr Hangi hastanenin acili canım ? Kendini bu kadar üzme belki de yoktur çünkü acil de bazen yanlış şeyler görüyorlar .. asistan hekim falan ise kafalarına göre teşhis koyuyorlar :((
bulutunannesi33 Ecece cnm amnıyotık bant dıkkat edılırse arastırılırsa ktu bırsey degıl dktruna syle muhakak
Ozderr Ecece geçmiş olsun canım bahsettiğin durum hakkında pek fikir yürütemem bilgim olmadıgından ama üzülüpte bunu bebeğine de yansıtma
melissannesi Ecece Canım hiç korkma Allahın izniyle bişey olmaz benmde 11 haftadan 19 a kadar aşağıdaydı ağır iş yapma yat dinlen düzelir. Benim kanama olmuştu meğer yukarı yerleşmiş sonrasnda bişey olmadı çok şükür 27 haftafayım. Acil şifalar🤲🏻🙂
BeyzZaA Ecece başka bi doktorada görünseydin keşke canım bendede amniyotik bant var durumunu o kadar iyi anlıyorum ki dua edicez başka çaresi yok
Ecece BeyzZaA Pazartesi gidicem canım Allah Sizede şifasını versin anlamadığım şey 2 hafta önce ikili test yaptırdım doktor bişey demedi test sonuçlarıda temiz çıktı acildeki doktormu artık asistanmı o dedi
BeyzZaA Ecece 20 haftalıkken bile görülebilen bişey bizde kabullenemiyoduk 14 haftalıkkenmi ne görüldü bizdede inşallah sende yanılmışlardır ama öyle değilsede üzülmemeye çalış
Yhartk Ecece iyi de, ikili testte çıkan bir şey değil ki amniyotik bant. İkili testin yapıldığı haftada, ultrasonda da görünmeyebilir.
Hafizeipek Ecece canım amniyotik bant bazen yok olabiliyor. Neresindeymis bebeğin peki söyledi mi doktor ? Arkadaşımın bebeğinin ayak parmağındaydi mesela
Ecece Hafizeipek ya öyle tuhafki ben plasentam aşağıda diye biliyodum doktora bunu bildirdim oda plasentan aşağıda değil dedi ama tuhaf dedi bişry çıkmış plasentan çok tuhaf amniyotik bant var dedi
Ecece Ayazipek aynen canım benim düşürdük ateşimi Allah’a şükür serum iyi geldi şu amniyotik bant olayı kafama takıldı
BMH Ecece canım öncelikle geçmiş olsun benim de ilk hamileliğimin başlarında olmuştu bu durum kanama sonucu öğrenmiştim ve Doğuma kadar da devam etti tavsiyem ilaçlarını aksatma her fırsatta yat çok ayakta kalma eşinle cinsel ilişkini kes ben bunları yaparak 38+haftamda sezaryen doğum yaptım
AyseNurv Canım sakın üzülme devlet hastanesinde bana da amniyonik bant olabilir dediler var diye konuştu ultrasyon tutan bayan sonra doktorunuzla görüşün dedi bende özele gittim hemen doktorum yok öyle bir şey olsa daha önceden görülürdü sonradan olan bir şey değil bu sesi baya rahatladım üzülme tek doktora da bağlı kalma
Ecece AyseNurv ay canım bi yanlış çıksın gerçekten şikayet edicem o anki psikolojimi anlatamam zaten ateşim var bunu söyledi ağlaya ağlaya çıktım iyice ateşim çıktı plasentadaymış