Minee97 Nst ilk kez sancım yüksek çıktı 3 düzenli sancım vardı 100 falan ama ben sertleşme hafif bel ağrısı olarak hissettim şuan için kasık ağrısı falan öyle doktor muayenede yumuşama olmuş dedi ne zamana doğum olur ki bugün 39. Haftaya giriş yaptık ilk gebelik ondan biraz tedirginim
huysuz__ Minee97 bilgim tecrübem yok ama moral vermek istedim😇 doğumunuz su gibi kolay geçsin inşallah, Allah salim kavuşmayı nasip etsin yavrunuza 🤲🏼❤️
Minee97 Ayliz010 o kasık ağrısı bende de oluyordu o zamanlar rahim genişlediği için falan dediler bende doğar diye bekledim 39. Haftaya giriş yaptım bir de tüm gün hafif hafif ağrıyordu ama rahatsız ediyordu
Nurcantas65 Yumuşamışsa birkaç güne nişan gelir,hafif pembemsi veya kahve renkli akıntı,veya direk sadece dakika başı gelen sancıların olur.Aniden suyunda gelebilir şeffaf ve kokusuz. Bunlar olursa doğum başlamış demektir. 😊
Merist Nurcantas65 bu yumuşama dediğiniz göbek kısmında mı oluyor acaba 37+5 teyiz 10 gün ilerdeyiz bizde karın düşmesi falan olmadı
Minee97 Nurcantas65 bi kaç gün bile sürmedi ertesi gün sancı başladı doğuma nişan kasılma esnasında geldi ☺️
Nurcantas65 Merist karın aşağı iner diyorlar ama değişir herkesde,Doğum kanalına da doğum anında da girebilir,yumuşama genelde rahim agzinda olur,zaten yavaş yavaş açılır sonra doğum gerçekleşir
Nurcantas65 Merist Sat 41+3 güncellenmiş tarihle 40+3 de doğum yaptım kızıma bende İllaki çıkacak birgün boşuna stres olma 😂😂
Nurcantas65 Minee97 son haftalardasın zaten, sancın yetersiz olursa, suni verebilirler,hiç korkma öyle hızlı geçiyor ki süreç anlamıyor bile insan.Tani sen merdiven inip çok,squata devam yürüyüşte,aşağı çömelerek ördek varı yürüş var onu da yap
Minee97 Nurcantas65 şimdi bugün kü nstden sonra çatı ağrısı arttı ve karnım sertleştikçe kasık kısmında bi acıma oluyor geçiyor sonra bu devamlı oluyor acaba diyorum benm vücudun verdiği tepki mi değişik o gelince oturduğum yerde ayakta bile zor duruyorum
Minee97 Ayliz010 Ayliz010 bi gidin olmadı ama bence rahim genişlediğnden dedi bende de vardı gün boyu sürmüştü ama norml dedi