momofmychildren Fatmanur12345 hamile olduğumu öğrenmeden önce mide yanması ve ekşimesi yaşadım ve biraz göğüs hassasiyetim oldu onun dışında gebelik boyunca bir belirtim olmadı çok rahat geçti her gebelikte belirti olmak zorunda değil 🩷
972024 Fatmanur12345 ben bir buçuk aylıkken öğrenmiştim hiç bi belirtim yoktu gecikince test verdim 2 aylık oluncada göğüs hassasiyeti yaşadım sadece
Nurcantas65 Hamilelik kişiye özeldir. İlla 7/24 kusmak kötü hissermek gerekmiyor.Kanamaniz olmadığı müddetçe sıkıntı yok. Misal ilk gebeliğimde çok kötüydüm,şuan ise ilkine göre çok çok iyiyim değişir yani
Fatmanur12345 Mucihe hmm anladım canım bende bebisimin olmasını çok istiyorum bu aydan çok ümitliydim bakalım bat 26 Temmuz hiç belirtim yok
Fatmanur12345 Merve_kucuk ayyy insallah bende gebeymişim bir yılı geçti hayla gebe kalmadım her ay bir umut bekliyoruz eşime çok üzülüyorum her ay bir umut baba olurum diye bekliyor 😢🥲
Merve_kucuk Fatmanur12345 İnşallah öyledir ama değilse de üzülmeyin herşeyin bir zamanı var🙏🏻 bende 11 ay sonra hamile kalmıştım kızıma. Şimdi 2.deniyoruz bakalım ağustosta belli olur
Fatmanur12345 972024 umudumu kaybetmiştim olsaydı belirti olurdu diye bekliyordum bat 26 Temmuz daha var ama işte insan öyle düşünmüyor değil suan biraz heyecanlandım insallah vardir