blackberry118 Şimdiye kadar sadece folik asit kullanmami istemişti doktorum. Bu haftadan sonra hangi vitaminleri yazacak. Ne kullanılmalı. 47 kg ile başladım. 13 hafta oldu ve hiç kilo almadım. Tansiyonum sürekli düşük. Suyu bile severek içemiyorum. Öneriniz var mi
Brc7 blackberry118 12 haftalık olduk 46 ile başladım bende kilo almadım😊 sadece şuan folik asit kullanıyorum haftaya kontrolüm var. Genelde doktorlar demir d vitamini veya multivitamin baslıyorlar. Tahlil ister ve ona göre hareket eder diye düsünüyorum ama bakalım. Sudan bile tiksindim resmen tadı acı gelşyordu kullandığımız suyun markasını değiştirdim şimdi içebiliyorum şükür😅 Belki içerisine limon dilimi nane yaprağı vs atabilirsin içmene yardımcı olur🤷♀️
Glnrskr blackberry118 Haftada bana d vitamini ve demir ilacı başlandı. Demir ilacı en gerekli olanı. 21. Haftadayız ağrılarım arttığı için magnezyuma da başladı doktorum. Folik asit artık kullanmıyoruz. 14. Haftada kan testleriniz olacak zaten o zaman d vitamini ve demir verebilir doktorunuz. Sizinde aklınızda olsun sorarsınız. Su içememe ben de de olmuştu suyu değiştirdim. Hala başka su içemiyorum. Demir ilacı da aynı şekilde bazı ilaçlar yan yetki yapıyor kabız veya mide bulantısı gibi. kullanmaya başladığınız zaman takip edin ilacı değiştirir doktorunuz.
Hayat70 blackberry118 Ben sanırım kiloyu 20.haftadan sonra almaya başladım.59 la başladigim bu yolda şuan 67 oldum 31.haftamdayım.Tansiyonum 10/7yada 9/6 oluyordu bana normal dediler ama suyu sevdiğim için sorun yaşamadım su konusunda.😇
Barbie77 12.hafta itibariyle folik asiti bırakıp, içinde folik asit b12 vitamini de olan gyno ferro ve devit yazdı doktorum. Bir de multivitamin ocean mummy kullanmamı söyledi.
sltn2686 blackberry118 ben folik asiti bıraktım 13.haftada ama vitamin kullanmaya bi sonraki ay dedi kullanmam gerekiyormuydu
elif475475 blackberry118 herkesin kendi kan değerine göre veriyor olabilir doktorlar. Bana eva mom diye bir şey yazdı. Bir hafta sonra başlayacağım ben de ona
blackberry118 7. 8. Haftalarda ve öncesinde çok oldu. Hatta o yüzden uzun süre reglim gecikti sandım hamile olduğuma ihtimal vermedim.