Bir-bebismeselesi24 Merhabalar bi konu hakkında bilgi almak istiyorum sizden 😍 Bu mevsimde hangi balık yenmeli ve bu balıklar nerden temin edilebilir bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz 💐
Evrimnbe Bir-bebismeselesi24 merhaba ben daha dün deniz çuprası yedim taze tutulmuş öyle bulabilirseniz yiyebilirsiniz dondurulmuştan daha çok tercihinizin taze olsun sahil kenarlarında balıkçı restaurantlarında olabiliyor
Leylaaa_46 Bir-bebismeselesi24 levrek hamsi soman sardalya. Bildiğiniz balıkçıdan taze alabilirisiniz . Bende sormuştum genelde bu balıklar yazıldı . Kısın olsa sorun değil ama yaz olunca insan tereddüt ediyor
elif475475 Bir-bebismeselesi24 ben istavrit alıyorum şu anda hazır pişmiş olarak somon bana yağlı geliyor maalesef
Barbie77 Hamsi, somon öneriliyor. Ben somon yiyorum. Metro marketten aldım baya büyük bölüp buzluğa attım haftada 1-2 yiyorum.
Evrimnbe Bir-bebismeselesi24 o zaman sen kış sezonunu bekliceksin malesef bu mevsimde taze bulamazsın dondurulmuşta çok yemeni tavsiye etmem
senaall Biz de geçenlerde zehirlendik somondan dikkat edin kızlar içinizde en ufak bi şüphe oluşursa atın gitsin bizimki gayet normaldi tadı kokusu ama ömrümden ömür gitti balık dosyasını da kapattım doğuma kadar