SeymaBugra95 Merhaba arkadaslar eczacı 4. Ayda bebeğe baslanan demir takviyesi için Kilo başı 4 damla ve aç karna olcak demiş. Kilo başı derken atıyorum 1 kiloya 4 damla 2 kiloya toplam 8 damla şeklinde mi lütfen biri aydınlatabilir mi
ezgi-esk SeymaBugra95 Ben oğlumda kullanırken doktorumuz kaç kiloysa o kadar damla demişti. Mesela 7 kiloysa 7 damla şeklinde. Ama sizin kullandığınız demir ilacı belki değer olarak daha az olduğu için fazla damla kullanılıyor olabilir
ggmom SeymaBugra95 doktorunuz kilo başına 4 damla şeklinde reçete etmiş ki eczacı size öyle söylemiş burada nasıl kullanayım demeniz olmaz herkesin bebeği kilosu beslenisi farklı doktoruna sorun emin olmadigini bı durum varsa . Örneğin bizim doktor hiç kullandirmadi bile kan da almadı yaşına kadar 7. Ay kuzu ciğerine başlattı tam yumurtaya falan her doktor ve görüş farklı
SeymaBugra95 ezgi-esk Bana da Kilo başı 4 damla ve aç karna olcak demişti şaşırdım acaba bilgisiz mi diye
ezgi-esk SeymaBugra95 Aç tok farketmez demişti bize doktor. Ama genelde kusuyor çocuklar diye aç diyorlar. Ama kilo başına 1 damla olması gerek. Doktor yanlış söylemiş bence. Genelde 4. Ayda başlanır zaten minimum 5 damla ile başlanır. Kg başına 1 damla.