Enfal_06 Tuubaaa😅😅 güneşli diye çıkıp geri dönmek daha kötü yağmur bi anda başlıyor ama hava güneşliydi çıkana kadar dersiniz bu yağmur da nerden geldi yağmur da yağmur maşallah sel götürüyor alt kata oturan evleri su basıyor 😅
Zeyneb_mihrap76 Minnosaannee geçen sene ağustosun ilk haftası gitmişti arkadaşım tüm karadenizi gezdi mükemmel resimler çekildi turla gitmişti bizde 20 Ağustos gibi gittik yağmur gördüm hep yaylalara da çıktık ama yağmur ve sisten cok manzara göremedik
Minnosaannee Zeyneb_mihrap76 işte bundan çekiniyorum .onca yolu gidip eli boş dönmek de istemem. Geçen yıl komşum gitti mesela harika yerler ve manzaralar görmüş. Denize bile girmişler
Srp53 Minnosaannee bitmiyor. Her an her şey olabilir burda hava yanıyorken bir anda yağmur gelebilir mesela tam tersi de olabilir en azından Rize için böyle. Şu sıralar iyi ama ava değerlendirebilirsiniz.
Minnosaannee Srp53 haftasonuna denk getirmeliyiz ki gidebilelim. Önceden yer de ayırtmak gerekiyor o yüzden şimdiden arayış içerisindeyim
Cevahir53 Gokkusagi53 hahahaha olabilir ev yan kaydı hatta çok yağdı korkunçtu ama az serinledik 🥹🤭 yoksa sıcaklardan yanıyoruz ilk defa böyle bir sıcak görüyorum burada
Cevahir53 Gokkusagi53 ben rize merkezdeyim canım rize takipte gördük hatta haberlere çıktı ama gecesine şimşek gürültüsüne korkup kalktım falan kötüydü
Srp53 Minnosaannee önümüzdeki haftasonunu hafif yağışlı gösteriyor ama hiç belli olmaz güneşli de olabilir. Ama genelde ağustos başları daha iyi olur bence. Ben de Erzurum’a gitmeyi çok istiyordum 9 haftalık hamileyim şimdi yalan oldu😂
Minnosaannee ASE6154 bakalım artık şansımıza nasıl olur bu sene gidemezsek sonra zor gibi . Bu yıl tayinciyiz bu taraflardayken gezelim. Batıdan gelmek zor olur
Minnosaannee Srp53 bacım eruxum da hiç bisey yok ya kar görmek istersen gelebilirsin sadece yada ben 11 yılda sıkıldım ondan mi bilmiyorum çok sıkıcı geliyor bana
Srp53 Minnosaannee herkes kendinde olmayanı istiyor işte. Valla sırf cağ ve Burma kadayıf yemeye bile gelebilirdim 😂
Minnosaannee Srp53 ayy o başka. Gerçekten havasından mıdır suyundan mi bilmiyorum eti çok lezzetli buraların haliyle cağ i inanılmaz lezzetli. Sen neredeydin. Gelebilirsiniz aslında su sıralar hava güzel buralarda
Srp53 Minnosaannee ben rizedeyim canım. Burda dışarı çıkamıyorum nem bunaltıyor beni. Sürekli plan yaptık ama hep ertelendi bir sonraki haftasonu için bizim de niyetimiz var inşallah bir aksilik olmaz.
Minnosaannee Srp53 havası icin çok memnun olursun eminim . Hatta dönmek bile istemezsin çok serin. Ben ilçedeyim mesela. Ikindiden sonra dışarı da duramıyoruz soguk oluyor. Bugün biraz sıcak 25 derce😅
Srp53 Minnosaannee vallahi tam benlik burda buharlaşıp Uçucam yemin ederim. Hiç sevmiyorum yazları burayı oturduğun yerde terliyorsun yine bi nebze köyler serin oluyor.