Elaninannesi 38.haftaya girdim 37+4 te doktor bebek henüz doğum kanalina girmemiş dedi ve kilosu 3500 idi. Bebek doğum kanalina ne zaman girer ya da girmeyebilir mi kızlar yardimlarinizi bekliyorum.
Duygu Elaninannesi bende şuan 37+2 haftadayım geçen hafta doktorum 37 hafta itibari ile dönmeye başlar dedi yarın tekrar kontrolüm var soracam size yazarım
Demdem08 Elaninannesi Bende 38+4 oldum henüz kanala girmemiş 😑😑 Dr bol bol yürü squat yap dedi yapıyorum ama hala tık yok bizim kızda🙈
Rabiaeslem Elaninannesi benimde aynı bugün 38 haftalık oldum 37+2 de daha kanala gitmemişti üstelik plesentada az kireçleme war ve suyunu az gördüm dedi ciddi boyutta değil tabi ama ilerlemez umarım.kanala girmesini beklerim son ana kadar normal Doğum için ama bu suyun azalması ilerlemez umarım acil sezeryana maruz kalmam 😔
YamurKarabulut Bende suan tam 38 im .. başlamış girmeye dedi.. geç döllenme filansa belli ondandır gelişimi iyi oldukça sıkıntı yapma kendine
Elaninannesi Rabiaeslem ben de sezaryan hic tercih etmiyorum inşallah normal bir şekilde sağ salim dogururuz