Limonlukekkk Kızlar çamaşır ve kurutma makinem üst üste bunları duvara sabitletmek istiyorum küçük bi ilçede yaşıyorum armut uygulamasından iki usta buldum onlarda bana soruyor nasıl yapıcaz diye sizler nasıl yaptırdınız resimde paylaşıyım
Enfal_06 Limonlukekkk duvara sabitlendiğini ilk defa duydum etrafina dolab yapıp içine koyabilirsiniz Instagram’da yapanlar var
Fundaaaaa Limonlukekkk uzun zamandır kullanıyorum kurutma üst üsteler hiç gelen teknik servis. Vs. Demedi duvara sabitleyin diye ilk defa duyuyorum.
Limonlukekkk Enfal_06 arçelik duvara sabitletın demiştı hatta bizim teknik servis sabitler dedı ama gelen teknik servis bunu marangoz yapıyor dedı marangozda nasıl olacak diye bana soruyor aklımda deli sorular
Enfal_06 Limonlukekkk işte sadece marangoz yapabilir de yerleri ters biraz marangoz uğraşmak istemediği için öyle söylemiş olabilir
Limonlukekkk Enfal_06 bedavaya uğraşmayacakki burası yazlık yer zaten 3 katı fiyat verıyorlar ev villa oldugu için eminim ki bilmiyordur bilse sazan gibi atlıyor yamyam gibi buranın esnafı
Enfal_06 Limonlukekkk ben duvara sabitlendiğini ilk defa sizden duydum sadece üst üste oluyor ve etrafına dolab yapılıyor diye biliyorum
Limonlukekkk Fundaaaaa banyoda falan olsa önemsemem ama ev triplex 3. Katta banyonun önune koydum herhangi bi deprem anında merdıvenlerden yuvarlanıp önümüze düşebilir o yüzden sabitletmek gerekir artık nasıl olacaksa yaptıracağız
Fundaaaaa Limonlukekkk anladım benimde banyoda değil ama merdivenin dibinde de değil sanırım ondan hiç konusu olmadı. Dolap yaptırıp kapatabilir dolabı duvara sabitleyebilirsiniz en kötü ihtimal.