Yarenelibol Kızlar sabah 6 dan bu yana sızıntı seklinde suyum vardı beyaz akıntılı akşama suyum fazlalastı doktorumu aradm sabah 9,5 da hazırlıklı gel dedi kasılmalarım basladı inşallah sabahı bekler ☺️😊🥰38+3
Dudu2019 Yarenelibol gözünüz aydn allah hayırlı doğumlar nasip etsn insallah ya bu su dediğinz nasl bisey oluyor nasl anlaşılıyor su olduğu
Yarenelibol Dudu2019 canm sızıntı gibi gelmeye basladı sbaahtan ara ara 4 kilot değiştirdim ya durmadı dus aldm sıcak suyla daha cok gelmeye basladı 🙁 bekliorum smdi arım olursa gidicem
Makbuss Yarenelibol sendemi ya 😤hadi gozun aydin insallah bir avazda kurtulrsn kendimi evde kalmis kiz kurusu gibi hissettim 39 olacz birsey yok haber et dogum edince hadi Allah yrdm etsn
Yarenelibol Makbuss ay deme öyle çok korkmaya baskadm smdiden herkes pervane oldu tepemde ama bn korkudan ağlıyorm basl olacak diye inş gece doğmam bekler sabahı🤲 Dua edin bana yaa
Makbuss Yarenelibol korkma Allah yardim ediyor sen bol duani et bir bakmissin kucaginda Allah yar ve yardmcn olsn sag salim al kucagina bebegini
Yarenelibol Makbuss Allah razı olsun canm çok sağol dua edicem herkese sancı cekerken belki faydam olur ☺️
minnakannesi38 Yarenelibol Gözün aydın canım 🌹🙏 Suyun geldiğini nasil anladın ben idrarla karıştırıyorum ya
Yarenelibol minnakannesi38 canm anlaşılmıcak gibideğil sabah 6 dan bu yana arta arta basladı suan artı inş dahada artmaz korkuyorm cunku yetişemem hastaneye😕
Yarenelibol Senayemre doğurmak istemezdm ama cocuk zorla geliyor 😂 bn nabiyim kıpırdamadm iki haftadır yatıodum yatarak bile doğuruluyormus kaçış yokk😩