Derennn700 Kızlar benim 20 sinde transfer oldum 5. Gün embriyprsuyla dondurulmuş ben avokado yumurta badem ceviz peynir ve bol et tüketmeye çalışıyorum günlük işimi yorulmadan yapıyorum kahve içmiyorum siz neler yapıyorsunuz
Burjjjju Derennn700 ### **** Derennn700 selam bende transferin 6. Gunundeyim. Tutması için ilk 3 gün önemli diye biliyorum. Aşırı özen gosterdim ilk 3 gün. Şimdide evdeyim. Ev işi vs yapmıyorum sadece ev içinde dolaşıyorum. Haftasonu test vericem. Kasık ağrısı ve bel ağrısı var. Çok fazla gazım var. Sende nasıl geçiyor süreç?
Dcmavi Derennn700 aynı gün transfer olmuşuz :) benimde 5.gün dondurulmuş ama çift embriyo. Hiç bir şeyim yok sanki hiç transfer olmamışım gibiyim umarım olumsuz bir durum değildir🥹 umarım bebişlerimiz tutunur
Kcbs67 Derennn700 canim bende 19 nda transfer oldum bende sabahlari avokaoda ceviz tuketyorum kahve saten icmiyorum ama cayi normalde cok severim azalttim onuda insallah bebislerimiz bizimledir agir kaldirmamaya ve egilip uzanmamaya dikkat ediyorum normal yasintima da devam ediyorum ama kendimi soyutlamadim 🙏
cansugunes0210 Bende bunları yedim tutundu çok şükür sonrası da çok önemli ama çünkü düşük riski falan oluyor
Derennn700 cansugunes0210 evet canım sonrasında da devam etmek gerekiyor sizin kaç aylık oldu maşallah 🤗
cansugunes0210 Derennn700 benimki 7+5 keseyi gördüm ama henüz kalp atışı için gidemedim düşük riskim oldu evde yatıyorum öylece ne zaman gitsem onu da bilmiyorum en son adetim 30 mayıs programa göre göre 7 hafta 5 günlük gözüküyor dogru mı bilmiyorum
Derennn700 cansugunes0210 canım bence bu hafta içi bi gün git çünkü 8 haftalıkken kap atışı dinleniyor inşallah duyarsın sağlıklı bi gebelik yaşarsın 💖
cansugunes0210 Derennn700 inşallah bende 1 hafta 10 gün sonra gitmeyi düşünüyordum risk oldugu için korktum Bi yere de gidemiyorum öyle yapayım olmazsa teşekkür ederim
Derennn700 Kcbs67 bende canım aynı söylediklerini uyguluyorum ama ben bugün dışarıya da çıktım araba kullandım tabi dikkat ederek yormadan
Burjjjju Derennn700 kasıklarımda ve belimde ağrı var o kadar ara ara şiddetleniyor sonra duruyor. Cumartesi kan testi vericem. Zaman artık geçmiyor
Derennn700 Burjjjju hafî buraya hayırlı güzel haberlerini bekliyorum canım muhakkak yaz bize de umut ol🥰
ASLD Burjjjju bende pazar test vericem. 3.gün embriyosu tramsfer oldum. İyi güzel sonuçlar alın inşallah