Emisen7 6+2 haftalık hamileyim Az önce hastaneden geldim dr önce karından ultrasonla baktı keseyi gördü sonra alttan baktı bebeğide gördü ama kalp atışını duyamadı haftaya tekrar gel dedi çok üzüldüm benim gibi olup sonra kalp atışı duydunuzmu
E_Duha Emisen7 7+3 de duydum kalp atışını hemen kötü düşünme dua et rabbim nasipse verecektir korkma..
Neferut Emisen7 7. Haftadan önce kalp atışı duyulması çok çok zor zaten bebek görünüyor o haftada. Ben de 7+4 de duymuştum
Tatlianneadayi0 Doktorların ultrason cihazlarıda fark ediyor canım içini ferah tut 7-8 haftalarda duyan bile oluyor
leylos01 Emisen7 biz tam 7 haftalıkken duyduk endişe etmeyin bende çok telaş etmiştim ya duymazsam diye ama siz yapmayın boş yere stres olmayın 8 haftaya kadar duyulabiliyor herkesin bebeği bir değil ki aynı hafta da duyulsun
zkula Haftanın ortalarında duymuştum doktor daha sonra ölçüm yapıp bebeğin geç döllenme olduğunu söylemişti. Gelişimiyle adet tarihim uyumlu değilmiş. Adet tarihimi 1 hafta ileriye attı bu sekilde bebişi 6 haftalıkken duymuş olduk. Zaman tanı biraz daha hep iyi düşün🌸