Melike2535 Kızlar bat bugun erken gebelik negatif ama ovulasyon testlerim bi kaç gündür koyu çıkıyo hamilelik değilse neden koyu çıkıyo bi türlü anlamiyorum
Dilekulgtt Melike2535 tekrar yumurtlama olabilir eger pik ise. Normal koyuluksa benimde olmustu oyle sonrada regl oldum zaten
Gkce18 Melike2535 canım pik olarak gözükmüyor eğer bugün gecikme olursa yarın gebelik testini tekrarlamanı öneririm çünkü benim de ilk gebeliğinmde regli günüm negatif çıkıp ertesi gün silik çıkmıştı
Gkce18 Melike2535 tabikide var suan bende gebe kalmaya calısıyorum bugün 13. Günüm erken gebelik testi yaptım öylesine negatif cıktı adet günüme 4 gün falan var oyüzden beklemeye devam ilk gebelikte benim gecikme olmadan yansımadı
Melike2535 Gkce18 benim pek umudum kalmadı gerçi hâlâ regl olmadım ama olmadı gibi hissediyorum insallah senin tutmuştur 🤲🏻
Gkce18 Melike2535 canım umutsuzluğa kapılma adet olmadıysan hala umut var inşallah ikimizde gebeyizdir 😘💗
Zeyson Gkce18 gökçe naptın sen test yaptınmı benim bat bugündü çatlamanında 11. Günü bugün sabah normal kaset test yaptım negatif çıktı ama sanki böyle adet olacakmışım gibide hissediyom
Gkce18 Zeyson canım bugün 13. Günüm sabah test yaptım ama negatif çıktı ama benim için hala cok erken benim pozitif cok genc yansıyor teste gecikme görmem lazım varsa gebelik eğer
Gkce18 Zeyson canım eger olmassan bugün bence gebelik olabilir çünkü ağrıları aynı oluyor bende o dönem adet olucam sanmıştım
Zeyson Gkce18 olmazsam yarın erken gebelik testi yapacam 12 . Gün oluyo yarın varsa silikte olsa çıkar
Mzzz Şuan pik değil canım yumurtlama oldu çatladı galiba çünkü önemli olan gebelik testi yumurtlamadan kaç gün geçti yumurtlamadan 12 gün geçtiyse çıkması gerekirdi
Melike2535 Mzzz bu ay takip etmedim yumurtlamayı o yüzden bilmiyorum ama düzenli adet olurum ve ilk defa regle yakın ovulasyon testim bu kadar koyu
Gkce18 Zeyson gecikmen oldugu için muhtemelen cıkar canım hadi inşallah normalde coktan olurmuydun adeti gün içinde yoksa aksam falan mı gelırdı
Zeyson Gkce18 benimki pek belli olmazdı cnm bazen gününde olurum bazen erken bazende bi kaç gün geç spiralle korunuyodum 2 sene