asli_hmz Parkbeşik ve yatağını aldık sadece yastık yorgana gerek varmı kızlar kararsız kaldım yoksa sadece tek nevresim iş görürmü alez vs
Selothatun asli_hmz yastık önerilmiyor ilk 1 sene. Yorganda uykuda Allah korusun boğulma vs. tehlikelisi olmasın diye pek tercih edilmiyor. Uyku tulumları daha güvenli :) evin sıcaklığına göre bakıp tog dereceli tulumlardan alabilirsiniz
artikbiranneyim asli_hmz ben sadece alez ve bolca lastikli çarşaf aldım, 2 yaşından sonra nevresim seti yorgan yastık vs alacağım
Selothatun boraninannesi_ Biz 2 yaşındayız hala kullanmıyoruz. 3 yaştan sonra daha büyük yatağa geçince olabilir. Çok soğuk biyerde yaşamıyorsanız boşuna masraf yapmayın derim
Cudana Ben sadece çarşaf alacağım çünkü yastık yorgan yok, çok sonra alırım nevresim takımı yataş’tan filan
boraninannesi_ Selothatun yorgan yerine uyku tulumu ile mi uyutacağız peki ya da battaniye gibi bi şey mi
Selothatun boraninannesi_ Biz uyku tulumu ile geçirdik kışı. Battaniyeler yeterli oluyor yazın ise ince müslin
Gizem9688 Sadece carsaf olacak yatagin icinde ve gergin serilecek, bol kalmayacak. Kisin uyku tulumu, yazın hicbir sey. 3 yaşa kadar bu sekilde ilerleyecegiz