Mst12 Normalde 120-160olması gerekiyor bebek kalp atışının ama 165cıktı sizde de böyle çıkan oluyır mu doktor baktı ama başı çok kalabalıktı detaylı soramadım haftaya tekrar gel dedi merak ettim sıkıntı olmaz değil mi
Hilal2901 Mst12 olda söylerdi nst tekrarlarlardı ve ıksijen takarlardı sana düzene girsin diye merak etme bebişlerde yğksek olmasında sıkıntı olmuyor cogu zaman
Esim Mst12 benim 15 dk içinde 170leri geçtiği de oluyor 130lara düştüğü de, sanırım bebek hareket ettiğinde kalp atışı hızlanıyor bu da istenen bişe diye biliyorum internette öyle görmüştüm. 1 dkdan fazla 170lerde olursa haber ver demişlerdi bana
Tugcev Mst12 benim ara ara 170i bile geçti ama bebiş hareket ettikçe geçiyor sonra geri düşüyor. Hatta çıkarken bebiş çok hareketli dediler 🤦🏼♀️ doktorda beğendi sonuçları
Mst12 Hilal2901 teşekkür ederimcamım ya içimi rahatlatmak için sordum devlet hastanesinde muane çok zor oluyor hiçbir şey anlamıyorum 🥹
Hilal2901 Mst12 ben de devlete gidiyorum da yüksek cıktıgında öyle yapıyorlar merak etme tecrübe ile sabit 😂
Esim Mst12 evet ben de bu şekilde biliyorum, arkasını döndüğünde yer değiştirdiğinde vs de az çıkıyormuş
nur_n Tugcev ben de bugün nst ye girdim 32. Haftamdayım bebek bi ara çok hareketlendi 170 küsür oldu ama sonra tekrar düştü hareketlendiğinde mi yükseliyor acaba?
Tugcev nur_n evet ben özellikle takip ettim. hareket ettikçe 160 170 civarı oynuyor normal zamanda da 140-150 civarıydı hep 😊