Esrefiblue Arkadaşlar su çiçeği gecirmedim ve geçiren kişilerle aynı ortamda bulundum sonradan söylediler bana su çiçeği geçirdiklerini.. bilgisi olan var mı? 😔
Mhtpgnby Esrefiblue Su çiçeği geçirdiklerini derken ? Önceden geçirilmiş bir su çiçeğinden bahsediyor gibisiniz yoksa bulunduğunuz ortamda su çiçeği olan biri mi vardı
saka36 Esrefiblue su çiçeği döküntü yapmadan onbeş gün önce bulaşıcı oluyor. Döküntü olduğu zaman bulaşıcılığı olmıyor diye biliyorum içiniz ferah olsun ama yinede doktorunza muhakak danışın
Mhtpgnby Esrefiblue Doktoruna bilgi ver istersen canım o insanlarda akılsızmıymış hamile olduğunu bilmiyorlar mı
Esrefiblue Mhtpgnby biliyorlar ve söyledikleri halde yanımda durdular ben önümüzdeki burnuma geçirdim kalkamadigim için 😔
Esrefiblue Mhtpgnby pardon penyemi.. ve aynı aileden kızamıkçık geçiren kişide söylediğim halde gelip gidiyor 😓
Esrefiblue saka36 yanıma sürekli gelen kişiler bunlar yattığım için.. yani enfeksiyonu taşıdığı sürede de geldi büyük ihtimalle
Mhtpgnby Esrefiblue sizin ailede su çiçeği kızamıkçık hepsi var mübarek .. sen bence evine alma yasak de kusura bakmayın müsait değilim de bebeğin olsa gelseler bişey diyemicekmisin onlar düşünmüyosa sende düşünme
Esrefiblue Mhtpgnby canım benim ben annemde kalmak zorundayım buradayken de gelene gidene bir şey diyemiyorum maalesef.. Çok rahatsızım zaten her an doğum olabilir kanımda çok fazla iltihap var bağışıklığım bitmiş durumda.. çok sağol ilgilendiğin için 🙏