Ay kızlar 39+4 haftasındayım. Çocuğumun tahmini doğum olacağı günü bu Cuma günüydü. Erken doğmaması için hiç bir egzersiz doğum başlatacak hareket vs yapmadım (yengec burcu olmasın diye) nasıl manifestlediysem 23 temmuz gece 00:30 da biraz pilates topunda pelvik kemiğini gevsetecek iyi gelecek egzersizler yaptım sadece 5 dakika kadar. Daha sonra oturduğumda biraz suyumun geldiğini fark ettim. Tuvalete gittim dedim sanırım idrar kaçırdım su böyle gelmez diye düşünüyorum cünkü ilk tecrübem 😂 neyse sonra oturdum bi 5-10 dk sonra tekrar su geldi dedim birşeyler yolunda değil sanırım tuvalete gittim. Daha sonra tuvaletten kalktığımda birden daha fazla su geldi aha dedim sanırım o gün bugün. Hemen ebemi aradım hastaneye kontrole gelmemi söyledi. Duşumu vs aldım hastaneye gittik. Önce suyun örneğini aldılar test yaptılar daha sonra kan testi yaptılar enfeksiyon vs var mı diye daha sonra sancıma baktılar ve çatı muayenesi yaptılar. Daha sonrasında herşeyin yolunda gittiğini henüz açıklığımın çok olmadığını söylediler ve 12 saat sonra almam gereken bir antibiyotik verdiler suyum geldiği için ve açıklık 1-2 cm olduğu için enfeksiyon kapmasın bebeğim diye. Ve yarın 17:00 e randevu oluşturdular. Eğer o zamana kadar sancım artmaz ve açıklığım olmazsa gittiğimde tekrar kan testi yapacaklar ve yeniden eve yollayacaklar 😅 48 saatin sonunda bebiş hala gelmemiş olursa suni sancı verecekler.
Kızlar ben meğersem bir haftadır doğum sancısı cekiyomusum ufak ufakta farkında değilmişim. Sebebiyse reglimi çok şiddetli sancılı atlatmam sanırım. Bünyem nasıl bir ağrıya alıştıysa ufak sancıları hissetmemişim 😅
Ayyy öyle işte bi anlatasım geldi dualarınıza talibimmmmm🫰🏻🫰🏻🩷🩷🩷🩷